Seiret i to kamper

Postet av Marius L. Larsen den 22. Apr 2015

Både G14s og G16s førstelag gikk seirende av banen i hver sin åpningskamp tirsdag kveld.

G14 slo Utleira 2-1 rett før G16s triumf over Heimdal. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en særdeles positiv start på 2015-sesongen både i G14- og G16-klassen denne tirsdagskvelden, og det var førstnevnte som startet en morsom kveld på Tonstad kunstgress.

I møtet med Utleira ledet Tillers 14-åringer 2-1 til pause, og hjemmelaget hadde mange store muligheter til å punktere kampen. Begge lag scoret to mål hver i andre omgang, slik at det til slutt ble en spennende kamp, men en fortjent Tiller-seier.

G16 skulle opp mot nabolaget Heimdal rett etter G14-kampen, og kanskje var det de yngre gutta som inspirerte 16-åringene? Allerede før sju minutter var spilt ledet Tiller 2-0, men Heimdal kom tilbake i kampen med sin 2-1-redusering. Til tross for et stort Tiller-overtak i andre omgang, ble det ingen flere scoringer.

Både G14 og G16 har dermed fått en perfekt start på årets vårsesong i 1. divisjon med godt angrepsspill og tre poeng.