J16: Tiller 4 - 2 Trygg/Lade

Postet av Marius L. Larsen den 14. Apr 2015

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): J16 fikk en flott start på eventyret i 0. divisjon, men det kunne fort ha gått andre veien.

Tiller jubler over tre poeng i åpningskampen. Begge foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen fikk en flott start foran 56 tilskuere i en regnfull aften på Tonstad kunstgress. Erica Munkvold fikk et drømmetreff fra 23 meter som sveivet over keeper og i mål til 1-0.

Tiller fortsatte å trykke på de neste minuttene, men forsøk fra både Sara Bye-Andersen og Victoria Berge ville ikke innenfor stengene.

God avslutning

Det virket som om hjemmelaget fremdeles trodde det var pause da andre omgang startet, for det tok ikke mange minutter før Trygg/Lade utlignet til 1-1 på et godt plassert skudd fra 20 meter.

Victoria Sande Petersen sendte Tiller i ny ledelse etter 57 minutter på et knallhardt skudd rett innenfor 16-meteren, men Trygg/Lade utlignet igjen like etterpå på et hjørnespark der Tiller slapp markeringen.

Da kampen lå og vippet på det verste, sendte Berge Tiller i en ny jubelbrus med sin godt plasserte 3-2-scoring fra 14 meter åtte minutter før full tid.

Fire minutter senere var det ingen tvil da navnesøster Sande Petersen satte inn sitt andre og Tillers fjerde for dagen med sin 4-2-scoring på en retur fra keeper.

J16: Tiller IL 4 (1) - (0) 2 SK Trygg/Lade

1-0 Erica Munkvold 7'