Tiller 4 - 2 Vestbyen

Postet av Marius L. Larsen den 27. Mar 2015

ØRN ARENA (LADE): A-laget kom kraftig tilbake etter en svak første omgang i treningskampen mot Vestbyen torsdag kveld.

Ruben Rostille var toneangivende i andre omgang. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen fikk kampens første mulighet etter tre minutter, men Fredrik Schevigs forsøk alene med keeper gikk til side for mål.

Deretter tok Vestbyen styringen over kampforløpet, og Tiller ble hengende etter i det aller meste. Dette viste seg å være sannheten da Marius Bondø Garstad felte en Vestbyen-spiller inne i 16-meteren etter et kvarter og dommeren pekte på straffemerket. Men Tiller-keeper Fredrik Røstvold, iført nye hansker levert av materialforvalter Tor Ove Kvingedal, viste ingen nåde og reddet forsøket på glimrende vis.

Men målet kom fire minutter senere på en corner som Tiller kun fikk klarert til 16-meteren, der en hvitkledd spiller hamret til via en spiller og i mål til 0-1.

Jørgen Oldervik fikk en god mulighet til å utligne ikke lenge etterpå, men headingen fra kloss hold gikk utenfor mål.

Dog skulle utligningen komme før pause. Et godt slått innlegg fra 15-årige Markus Hilsen traff Stian Mathisen Myrbekk som headet til Preben Holm Aune på bakerste stolpe. En av banens minste spillere raget høyest foran Vestbyens sisteskanse og headet inn 1-1.

Målbonanza på få minutter

Tiller var ikke fornøyd med de første 45 minuttene, og bestemte seg for å rette opp flere ting i pausen. I starten av andre omgang var det en helt annen mentalitet på blåtrøyene.

En svært livlig Ruben Rostille startet en heftig målfrekvens med å legge inn til Myrbekk som hamret inn 2-1 etter 48 minutter, og ni minutter senere var Schevig først på Myrbekks retur fra tverrligger og sendte ballen kontant i nettmaskene til 3-1.

To minutter senere økte samme mann ledelsen til 4-1 på et direkte frispark fra svært skrått hold, men det gikk ikke mange sekundene før rot i bakre rekker førte til at Vestbyen var tilbake i kampen med sin 4-2-redusering.

I sluttminuttene var det flere sjanser til begge lag, men kampen ebbet ut i en solid Tiller-seier over en sterk motstander.