G19: Tiller 0 - 8 Steinkjer

Postet av Marius L. Larsen den 22. Mar 2015

TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): Juniorlaget fikk det tøft mot et overlegent Steinkjer-lag i 1. runde i Norgesmesterskapet (NM) søndag ettermiddag.

Det ble ikke nettkjenning for Elias og juniorlaget mot Steinkjer. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk merke divisjonsforskjellene mellom lagene allerede rett etter avspark. Steinkjer presset Tiller skyhøyt i banen og fikk et stolpetreff etter kun 20 sekunder. 25 sekunder senere tvinget de frem en feil i bakre rekker, og gultrøyene tok ledelsen 0-1.

De neste minuttene skulle bli tøffe for det unge Tiller-laget. Før 16 minutter var spilt sto det 0-4 i målprotokollen, og dette til tross for at både Elias og Namo Zengana hadde en god mulighet hver til å redusere.

Til pause sto det 0-6, men de drøyt 25 tilskuerne fikk se et bedre kollektivt Tiller-lag i andre omgang, selv om Steinkjer økte ledelsen på en corner tidlig i andre omgang og deja vu etter 68 minutter.

Gjestene fra Nord-Trøndelag hadde det meste av ballinnehavet, men Tiller var farlige på dødballer og kontringer. Et frispark fra Zengana ble fistet over av Steinkjers sisteskanse, før Preben Holm Aune brente en sjanse alene med keeper.

Tiller-keeper Kristoffer Nisja hindret Steinkjer med flere gode redninger i sluttminuttene, slik at kampen ebbet ut i 0-8 og dermed exit fra cupen for blåtrøyene.

G19: Tiller IL 0 (0) - (6) 8 Steinkjer FK