Postet av Marius L. Larsen den 11. Jan 2015

Tiller Futsal vant en av to kamper i Oslo denne helga.

Fra kampen mot Kongsvinger på søndag. Foto: Norges Fotballforbund.

De blåkledde fra Trondheim hadde forhåpninger om å knappe inn på de øverste lagene i Eliteserien, men fikk seg en real trøkk på lørdag mot nordnorske Sjarmtrollan i KFUM-hallen.

Frode Bergmanns mannskap tok tidlig ledelsen ved Christian Eggen Rismark, men måtte se seg ligge under 3-1 til pause. Andre omgang ble noe bedre, men ikke nok, ettersom Tiller tapte 5-2.

Derimot gikk det bedre i søndagens oppgjør mot Kongsvinger. Magnus Aasarød og Jørn André Hugdal sendte Tiller i en 2-0-ledelse, men kun til at Kongsvinger utlignet tidlig i andre omgang.

Blåtrøyene giret om og scoret tre raske mål fra Niklas Iversen, Hugdal og Edvard Ølstøren før Eirik Valla Dønnem fastsatte sluttresultatet til 6-2.

Dermed er Tiller kun tre poeng unna tabelltoppen, men også seks poeng fra en nedrykksplass i den svært jevne futsalsesongen.