Futsal: KFUM Oslo 4 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 14. Des 2014

BREIVIKAHALLEN (TROMSØ): Tiller Futsal klarte ikke å avslutte 2014 med tre nye poeng søndag formiddag.

Tiller Futsal feilet mot KFUM Oslo i Tromsø i den siste kampen i 2014. Arkivfoto.

Blåtrøyene fra Tillerbyen kom aldri helt i gang med denne kampen. Før tre minutter var spilt tok KFUM Oslo ledelsen 1-0 ved Sindre Ek på et distanseskudd.

Samme mann doblet ledelsen på en kontring etter 12 minutter, og Tiller klarte aldri å skape de farlige sjansene i første omgang, der Oslo-laget ledet fullt fortjent til pause.

I andre omgang funket ting bedre da Tiller spilte overtallsspill, og Michael Karlsen reduserte til 2-1 med et smart skudd fra kloss hold etter 26 minutter.

Tiller jaget utligning, men det rød-hvite hovedstadslaget satte inn 3-1 ved Christoffer Kringberg.

Samme mann økte ledelsen til 4-1 fra straffemerket, før Magnus Aasarød pyntet på resultatet 4-2.

Futsal: KFUM Oslo 4 (2) - (0) 2 Tiller IL
1-0 Sindre Ek 3'
2-0 Sindre Ek 12'
2-1 Michael Karlsen 26'
3-1 Christoffer Kringberg 36'
4-1 Christoffer Kringberg (str.) 37'
4-2 Magnus Aasarød 38'