Futsal: Tiller 5 - 5 Flamuri

Postet av Marius L. Larsen den 30. Nov 2014

KFUM-HALLEN (OSLO): Tiller Futsal lå under med tre mål, ledet kampen helt på tampen, men måtte se nyopprykkede Flamuri utligne rett før full tid.

Tiller i KFUM-hallen denne helga. Foto: Norges Fotballforbund.

De blåkledde fra Trondheim tidlig under da Flamuri satte inn 0-1 ved Shaqir Bajrami, men lørdagens helt Mats Henriksen utlignet etter ti minutter.

Dessverre for blåtrøyene gikk det ikke lenge før Flamuri var tilbake i ledelsen ved Dinaj, og i løpet av de siste minuttene før pause ledet Flamuri 1-4.

Christopher Moen reduserte til 2-4 rett etter hvilen, men så ble det mye stang ut for Frode Bergmanns mannskap.

De måtte vente helt til det 34. minutt da Michael Karlsen fikset 3-4 og Moen utlignet til 4-4 få sekunder senere.

Tre minutter før full tid sendte Karlsen Tiller i en svært imponerende ledelse, og ledelsen kunne ha økt, men Tiller misset et straffespark rett etterpå.

Minuttet senere sto det 5-5 på måltavla da Flamuri utlignet og med dette fastsatte sluttresultatet i en høydramatisk futsalkamp.

Futsal: Tiller IL 5 (1) - (4) 5 Flamuri
0-1 Shaqir Bajrami 5'
1-1 Mats Henriksen 10'