Semifinaledrama i Kotenghallen

Postet av Håvard Ophaug den 16. Nov 2014

Flatås julecup er i full gang og vårt G13 lag har vært i sving. En semifinale av det virkelig dramatiske var det vi fikk oppleve.

Tiller tok en oppskriftsmessig 1-0 ledelse før Byåsen tok fullstendig over kampen og i løpet av 5 minutt snudde fra 0-1 til 3-1. Men, det er som kjent i de mørkeste stunder vi mennesker henter ny styrke og tre minutt før slutt reduserer Tiller til 2-3. Spillet bølger heftig frem og tilbake og begge lag sender et sukk gjennom publikum. En god beinparade hindrer 90 sekund før slutt nytt Byåsenmål og gir vårt lag sjansen. 30 sekund senere ligger ballen i mål og med et minutt igjen på klokken er stillingen 3-3 med fordel Byåsen på corner. Det kjennes ut som klokken teller for fort, men da alt ser ut til å være over er det Tillers Roy Sneisen som får æren av å sende Tiller til finalen et sekund før slutt!! Vi gratulerer gutta med finale i kveld klokken 21:15