Dramatikk til siste slutt

Postet av Marius L. Larsen den 4. Okt 2022

Knepne seire og tap. Slik var en nervepirrende mandagskveld.

Ingeborg Nyberg Hansen (nr to f.v.) likte svært godt å returnere til sin tidligere hjemmebane.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde knapt rukket å komme seg til rette før Ema Redzovic sendte J13-1 i føringen i hjemmeoppgjøret mot KIL/Hemne på TOBB Arena Sør. Gjestene fra Kyrksæterøra utlignet, men Tiller gikk opp i en 3-1-ledelse ved scoringer fra blant annet Anna Standal Lyngstad.

Utrolig nok snudde gjestene kampen helt på hodet med fire scoringer de siste tretti minuttene før Tiller reduserte til 4-5 helt på tampen.

Les kampfakta her

Tiller tok ledelsen tidlig i andre omgang etter målløse første 35 minutter mot Melhus på samme bane, men gjestene fra Gruva utlignet kort tid etterpå. Spillet bølget fram og tilbake før Tiller tok tak og tok tilbake ledelsen ved Mathias Samson. Mot slutten fastsatte Patrik Tørset Johnsen resultatet til 3-1 og stor jubel hos de blå.

Ingeborg Nyberg Hansen. Det er overskriften

Dramatikk skulle det bli nok av hos de voksne også. I kveldens siste kamp på TOBB Arena Sør var herrer-3 vertskap for Bratsberg. Et forfallstungt Tiller-lag måtte se gjestene ta ledelsen, men Tiller ga seg ikke, til tross for at de fikk en spiller utvist.

I løpet av seks minutter kom det tre nye scoringer. Først utlignet Morten Modalsli Torset til 1-1 før Bratsberg scoret på nytt. Rett etterpå svarte tvillingbror Marius til 2-2 og store gledesscener. Kampen lå og vippet helt til det 89. minutt da Bratsberg scoret vinnermålet i en hektisk kamp.

Og hvis man trodde man hadde opplevd alt, så må man faktisk lese det som kommer nå. På Hammersborg kunstgress gjestet kvinner-2 et rutinert Vestbyen-lag i 3. divisjon. En svak første halvtime gjorde at hjemmelaget tok ledelsen på et innlegg i feltet, men Tiller svarte.

I løpet av de ni neste minuttene var det duket for Ingeborg Nyberg Hansen-show på sin tidligere hjemmebane. Først utlignet hun til 1-1 på straffespark etter at Emma Kalvøy Bye ble felt. Ikke mange minutter etterpå kom dagens beste angrep. Andrea Buberg Sæteren var inne i 16-meteren på en 5-meter. Ballen gikk via Tiril Olsen som fant nysignerte Mari Steinbråten Krogsgård på vei fremover. Hun fant Nyberg Hansen med en strålende bakromspasning, som chippet e-l-e-g-a-n-t over keeper og i mål. Rett før pause hamret sistnevnte like greit inn 3-1 for Tiller på et hjørnespark som gikk rett i mål!

Vestbyen reduserte til 2-3 etter en drøy time før Tiller svarte igjen. En ball som havnet like utenfor 16-meteren ble plukket opp av - ja, du gjettet riktig - Nyberg Hansen som fyrte løs og sendte Tiller tilbake i en tomålsledelse.

Men det ble enda mer galskap mot slutten. Vestbyen reduserte først fra straffemerket, og fire minutter før full tid utlignet de til 4-4 på en kontring, rett etter at Tiller hadde en stor mulighet alene med keeper.

Men Tiller var ikke ferdig - vær du sikker. Et knapt minutt senere stormet Tiller i angrep fra avspark. Nyberg Hansen kom inne i feltet fra skrått hold og var iskald da hun serverte Cornelia Nordtug Knudsen på fem meter som tuppet inn 5-4 i nærmeste hjørne til elleville jubelscener hos de hvitkledde.

Dermed er våre unge rekrutter fortsatt i skuddhold rett bak serielederen med kun tre kamper igjen av sesongen.