Uavgjort i begge oppgjør

Postet av Marius L. Larsen den 25. Sep 2022

Våre to A-lag spilte uavgjort både på TOBB Arena Sør og i Bodø lørdag ettermiddag.

Vilde Winge Kristiansen og Tiller har fortsatt en fem poengs luke til Molde med kun tre kamper igjen å spille.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde mange tilskuere og god stemning på TOBB Arena Sør under toppkampen mot Molde i 2. divisjon kvinner.

Tiller kjørte kampen i starten, og i løpet av de første 20 minuttene hadde hjemmelaget hele seks gigantiske målsjanser. Hedda Stuedahl-Karlsen fikk først et skudd blokkert i siste liten og ikke lenge etterpå føyk ballen like utenfor lengste stolpe fra kloss hold. Sandra Aardahl Gulstad fikk to sjanser alene med keeper, men sisteskansen sto i veien. I tillegg hadde Thale Hinsverk to forsøk, der det første gikk over mål fra fem meter og det neste ble reddet av keeper.

Huh.

Gjestene fra Romsdalen hadde pent lite å komme med i første omgang, og rett etter sidebytte var Andrea Sivertsen Broholm centimetere å tuppe inn 1-0 på et hjørnespark.

Molde kom bedre med mot slutten, og tverrliggeren var det nærmeste de kom en scoring. Kampen ebbet ut i et noe utrolig 0-0-resultat, som for øvrig betyr at Tiller opprettholder luken på fem poeng med kun tre seriekamper igjen å spille.

Les kampfakta her

Twitter, strømming og Gløsen

Alexander Gløsen utlignet til 2-2 helt på tampen. Bildet er fra en tidligere kamp i høst.

Rett etter kampslutt på TOBB Arena Sør, skulle herrer A i aksjon mot Innstranda i Bodø. Dette var et viktig oppgjør i jakten på overlevelse på nivå fire, og det var dramatikk både på og utenfor banen.

Heldigvis hadde vi reservelagleder Ole-Petter som tekstet slik at tomlene knakk sammen, og utrolig nok fikk vi hjelp av et par lokale helter på tribunen som streamet fra det 35. spilleminutt. Huh.

Etter 12 minutter smalt det i nettmaskene fra Robin Hermanstad, som kom alene med keeper og var rett og slett iskald.

Kampen bølget litt frem og tilbake. Innstranda traff stolpen ved to anledninger, og Gløsen var en skotupp unna å doble ledelsen på Hermanstads innlegg.

Selv om Innstranda fikk et rødt kort før pause, utlignet de til 1-1 på en styring i feltet seks minutter etter sidebytte. Etter 66 minutter tok de ledelsen, bare minutter etter at Tiller-keeper Tor Solvoll reddet mesterlig på en heading fra nært hold. Skuddet fra 18 meter i lengste hjørne var det derimot lite å gjøre med.

Tiller kjørte kampen fullstendig mot slutten, og enda mer etter at hjemmelaget fikk nok en utvisning ti minutter før slutt. Skulle Tiller klare å utligne?

Ja, heldigvis. Alexander Gløsen styrte inn 2-2 på et innlegg fra Knut Kleppo Vangen tre minutter før full tid, og på overtid fikk blåtrøyene to store muligheter fra kloss hold, men ballen ville ikke innenfor stengene.

Kampen endte dermed 2-2, og dette resultatet sørget for at Tiller fortsatt har fire poeng ned til nedrykksstreken med fire kamper igjen av sesongen.