Borte best

Postet av Marius L. Larsen den 18. Aug 2022

Målfest i flere Tiller-kamper torsdag kveld.

Michelle Kveberg Alstad (nærmest) scoret hele fem mål i J17-1s storseier. Her jubler hun med Kaja Sofie Johansen.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en resultatmessig blandet torsdag, og den eneste hjemmekampen på TOBB Arena Sør var J17-2 sitt møte med Vuku.

Her fikk blåtrøyene verst tenkelig start ved å ligge under 0-2 etter et knapt kvarter. Nordtrønderne økte ledelsen til pause og vant til slutt 4-0, selv om Tiller også hadde flere store målsjanser de ikke omsatte til scoringer.

På Rosenborgbanen var det J17-1 som spilte sin første 0. divisjonskamp mot samarbeidslaget Trond/Nardo. Tiller disket opp med lekre angrep på menyen og tok driksen selv da de vant hele 11-0. Michelle Kveberg Alstad scoret fem mens Cornelia Nordtug Knudsen og Emma Kalvøy Bye scoret to hver. De to siste målene ble scoret av Kaja Sofie Johansen og Ida Nygård.

Denne kampen var også debuten for lagets nye keeper Live Espolin Johnson som kom fra Astor. Hun hadde flere trygge redninger, gode involveringer som bakerste spiller og ikke minst holdt nullen på befriende vis.

Gunnes Gumdal sørget for seier

Til samme tid var G14-1 på besøk hos Leik i Korsvegen i serieåpningen. Den startet med oppoverbakke for Tillers del, da hjemmelaget tok ledelsen etter åtte minutter.

Patrik Tørset Johnsen utlignet til 1-1 før sidebytte før Jonas Schjetlein Sørli sendte Tiller foran rett etter pause. Leik utlignet til 2-2 kort tid etterpå, men denne kvelden var byguttene sin.

Helt på tampen ble Martin Gunnes Gumdal den store helten. Med sine to scoringer rett etter hverandre førte det til at Tiller vant 4-2 i en tøff bortekamp.

Kveldens siste oppgjør var G16-2 mot Melhus på bortebane. Tiller hang godt med, men selv om Lucas Sørgjerd og Dennis Klausen scoret for de blå, endte det med et svært knepent 2-3-tap.