Seiret i slitekamp

Postet av Marius L. Larsen den 16. Aug 2022

(Tiller-2 2 - 1 Verdal) TOBB ARENA SØR: Kvinner rekrutt fikk sin fortjente revansje over Verdal mandag kveld.

Ingeborg Nyberg Hansen (i midten) scoret kampens siste mål mot Verdal. Det sørget for tre nye poeng.

Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen ville svært gjerne revansjere deres eneste tap så langt i 3. divisjonssesongen. Tiller 2 tapte borteoppgjøret mot Verdal i serieåpningen i april, men denne gang på TOBB Arena Sør skulle hjemmelaget strekke armene i været til slutt.

Etter bare ti minutter var det et smart cornertrekk som førte til at Isabel Teigen hamret ballen i nærmeste vinkel til 1-0, og lista var lagt.

Vertskapet spilte god angrepsfotball og skapte store målsjanser. En god håndfull alene med keeper som ble bare nesten, noen skudd fra distanse som traff rett på målvakta og Emma Kalvøy Byes halvvolleyforsøk rett i tverrliggeren.

Istedenfor utlignet Verdal til 1-1 halvveis i omgangen på sin første målsjanse. Et skudd fra 18 meter gikk kontant i lengste hjørne.

Nyberg Hansen ble matchvinner

Tiller fortsatte å styre oppgjøret mot en lavtliggende motstander i det varme sommerværet på TOBB Arena Sør.

Seks minutter etter side bytte ble det jubel igjen. Ingeborg Nyberg Hansen plukket opp kaptein Emma Jensens frispark, og fra seks meter banket hun inn 2-1 til hjemmelaget.

For selv om Tiller hadde full kontroll på kampen, vil de nok ergre seg over ikke å ha punktert den på et tidspunkt. Ubesluttsomhet på siste tredjedel får ta noe av skylden, selv om det ble skapt flere store muligheter.

Ida Sofie Bye-Andersen hadde flere gode innlegg som nesten ble tuppet i mål fra kloss hold, Michelle Kveberg Alstad skjøt rett på keeper i en en-mot-en-situasjon og Hege Snåsøy Hovdahl misset på en sprett-retur fra keeper fra få meter.

Gjestene fra nord i Trøndelag hadde lite å komme med fremover, og midtstopperne Jensen, Celine Kleiven Vevle og Tiril Olsen hadde god kontroll på det som kom imot.

Kampen ebbet ut i en svært fortjent 2-1-seier over en fysisk tøff motstander og dermed en solid start på høstsesongen.

Neste kamp i 3. divisjon er borte mot Orkla tirsdag 23. august kl.20.00.