Slik endte supersøndagen

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jun 2022

Hele ni kamper skulle spilles på siste mulige spilledag i aldersbestemte årsklasser. Vi oppsummerer Tiller-søndagen.

G16-1 spilte 2-2 mot Stjørdals-Blink. Her jubler de for 2-1-scoringen av Oskar Vold (nr 42).

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en særdeles interessant supersøndag, i det som var absolutt siste spilledag for lagene i konkurranseklassene t.o.m. 19 år.

På TOBB Arena Sør var det hele seks kamper, og det var der dagen startet kl.10.30. G13-2 tok imot Charlottenlund 2, men to mål fra Youssef Shadi Alhussein var ikke nok til å kapre poeng i oppgjøret som til slutt endte 2-3.

Rett etterpå spilte G14-2 mot Stjørdals-Blink 2, men også her ble det nederlag. Mathias Stork Mikkelsen scoret et flott mål og sendte Tiller tidlig i føringen, men det kampen endte 1-3.

J14 fortsatte den hektiske søndagen med et oppgjør mot Charlottenlund 2. Mia Arnegård Kulvik sendte Tiller i ledelsen med både 1- og 2-0 alene med keeper før Vilja Nordskag økte til 3-0 etter pause. Gjestene reduserte to ganger, men Tiller holdt unna og vant 3-2.

Bare nesten

G19-2 gjestet Tynset, men fikk ingen god opplevelse i Nord-Østerdal. Tiller tapte 2-10, der høydepunktene var målene fra Sebastian Lien Bjørgmo og Jørgen Urfjell Rørvik.

Nord-Østerdal var heller ingen god venn da Alvdal gjestet J17-2 på Dalgård kunstgress. Tiller tapte knepent 0-1.

Tilbake på TOBB Arena Sør var herrer A vertskap for serieleder Junkeren, som hadde tidligere Tiller-spiller Ivar Unhjem på laget. Tiller utlignet til både 1-1 og 2-2, men måtte til slutt se seg beseiret 3-4 i en spennende kamp.

Les vår kamprapport her

Dagen over kl.22.45

G19-1 fortsatte sin ferd mot en solid tabellplassering. I siste vårkamp mot jumbolaget Byåsen Toppfotball ble det aldri spennende. Tiller vant 3-0 etter scoringer av et selvmål, Alex Thien-Lac Nguyen og Petter Selvaag Solbakken.

Kvelden ble avsluttet på TOBB Arena Sør. G16-1 tok imot Stjørdals-Blink i siste serierunde, og det skulle bli dramatisk på overtid. Gjestene tok ledelsen tidlig, men Joakim Viktil Fellman utlignet til 1-1 rett etter sidebytte. Oskar Vold sendte Tiller i føringen og til enorme jubelscener ti minutter før slutt, men på overtid utlignet Stjørdals-Blink til 2-2 på et frispark fra 18 meter.

Dagens seneste og siste kamp var J17-1s naboduell mot Heimdal som startet kl.21.00. Tiller tok tidlig kommandoen og Ida Sofie Bye-Andersen scoret hattrick, der 3-0-ledelsen holdt seg til pause. Etter sidebytte var det flotte langskudd fra både Michelle Kveberg Alstad og Sandra Vilvang Halseth som sørget for en solid 5-0-seier. Laget er allerede kvalifisert for høstens 0. divisjon, og kronet dagens seier med å vinne avdelingen.