Stjørdals-Blink 2 0 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 17. Okt 2014

NYE BLINKBANEN (STJØRDAL): Tiller-komplekset fortsatte for Stjørdals-Blink torsdag kveld, da Tiller slo deres nest beste 4-0 i semifinalen i Kretsmesterskapet.

A-laget er klare for finale i Kretsmesterskapet i 5. divisjon etter en overbevisende seier over Stjørdals-Blink 2. Foto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde spillere kunne imidlertid ha fått en marerittstart på kampen, men Fredrik Røstvold reddet glimrende alene med en av hjemmelagets angripere i åpningsminuttene.

Etter 12 minutter tok gjestene fra Tillerbyen ledelsen. Ruben Rostille vant igjen ballen rett utenfor 16-meteren før den gikk via en Blink-spiller og i føttene på kaptein Alexander Sotberg. Midtbanespilleren hamret ballen fra 14 meter i lengste hjørne til 0-1.

Samme mann kunne doblet ledelsen etter en halvtime, men skuddforsøket fra samme distanse ble reddet av keeper.

Ikke mange minutter senere var også Preben Holm Aune svært nære nettkjenning, men styringen fra kloss hold ble avverget av vertenes sisteskanse.

Fem minutter før pause pådro Stjørdals-Blink 2 seg et rødt kort (to gule), noe som skulle gjøre oppgaven med å snu kampen vanskeligere.

Sjanseskapende Schevig

For Tiller angrep også fra start i andre omgang, da Fredrik Schevig fintet seg lekkert forbi to Blink-spillere før han satte ballen kontant til side for keeper og i mål fra skrått hold.

Sotberg var målvillig i kveldens semifinale mot Stjørdals-Blink 2, men dessverre for 28-åringen så ble det bare nesten med et hodestøt fra fire meter og et skudd fra 12 meter, etter et godt forarbeid av Schevig.

Preben Holm Aune satte inn returen fra keeper på Schevigs skudd fra nært hold i det 76. spilleminutt, og sistnevnte fastsatte sluttresultatet til 0-4 på overtid med sitt velplasserte skudd fra sju meter på pasning fra Rostille.