J16: Tiller 1 - 4 Nardo

Postet av Marius L. Larsen den 15. Okt 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): De blåkledde fra Tillerbyen avsluttet sesongen med et hederlig tap mot sterke Nardo foran et rekordstort publikum.

J16 kjempet tappert mot Nardo i årets siste seriekamp. Foto: Marius L. Larsen.

Etter åtte minutter kunne Tiller ha fått en kjempestart på oppgjøret som hadde hele 86 tilskuere, men Sara Bye-Andersens forsøk alene med keeper strøk stolpen og trillet like utenfor målet.

Fem minutter senere var det Nardos tur til å prøve seg, men skuddet fra 15 meter gikk rett over tverrliggeren.

Like etterpå fikk Andrea Holm Aune en stor mulighet fra ti meter, men en svært god redning fra Nardos keeper førte til at det sto 0-0 til pause.

Avgjørende sluttminutter

Andre omgang fikk en vond start for blåtrøyene. Allerede før fem minutter var spilt etter avspark tok Nardo ledelsen på et skudd fra kloss hold, men Tiller svarte ni minutter senere.

Et flott forarbeid av Thea Mortensen fant til slutt kaptein Tonje Gravdal på 12 meter, som hamret inn 1-1 i nærmeste hjørne.

Dessverre for Tiller varte gleden kun i tre minutter da Nardo tok tilbake ledelsen bak et passivt forsvar, og selv om begge lag hadde hver sine muligheter etter dette, var det gjestene fra Nissekollen som punkterte kampen med to senere scoringer til å fastsette sluttresultatet til 1-4.

Tiller ligger i skrivende stund på 4. plass i 1. divisjon høst, men kan bli passert av lag som har mindre kamper spilt. Uansett har blåtrøyene gjort en strålende innsats i det beste selskap etter å ha vunnet halvparten av kampene!