J13: Tiller 2 - 3 Tiller 3

Postet av Marius L. Larsen den 15. Okt 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tiller 3 vant 3-2 etter 70 spennende minutter i første finalekamp om kretsmesterskapet i J13.

Det ble svært jevnt og spennende mellom Tiller 1 og Tiller 3 i første kamp. Foto: Marius L. Larsen.

Foran 103 tilskuere på Tonstad kunstgress, startet Tiller 1, med spillere født i 2001, kampen best.

Før åtte minutter var spilt ledet de 2-0 mot Tiller 3 (2002), og det kunne ha blitt 3-0 rett etterpå på et straffespark, men en god redning fra Tiller 3s keeper startet i gang det som skulle bli en solid opphenting.

Reduseringen kom etter 25 minutter, før Tiller 3 utlignet til 2-2 to minutter senere.

Tiller 3 gikk opp i ledelsen rett før pause, og spenningen fortsatte også i andre omgang. Begge Tiller-lagene hadde flere store sjanser hver, men godt keeperspill og solide forsvarsmurer førte til at det ikke ble flere mål i den første finalekampen.

Dermed er det duket for nok en spennende fotballkamp mellom lagene neste onsdag på Tonstad kunstgress.

J13: Tiller IL 1 2 - 3 Tiller IL 3