Rekruttene sørget for jubel

Postet av Marius L. Larsen den 17. Mai 2022

Slik endte søndag- og mandagskampene.

Vi synes Andrea Holm Aune kler helblått! På søndag scoret hun et nytt kremmerhus i andrelagskampen mot NTNUI. Bildet er fra A-lagskampen mot Hødd dagen før.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en blandet søndag. Først tapte G14-1 1-3 for Oppdal før G19-2 tapte 1-6 for Gimse og herrer-2 feilet i 1-2-tapet borte mot Åfjord.

Bedre gikk det på TOBB Arena Sør der U20 tok imot studentene fra NTNU i 3. divisjon kvinner. Tiller fikk en drømmestart og ledet 2-0 etter 11 minutter takket være et selvmål og en nettkjenning fra Ida Sofie Bye-Andersen.

Blåtrøyene hadde full kontroll selv om målbonanzaen uteble. Isabel Teigen la på til 3-0 i andre omgang før gjestene i grønt reduserte rett etterpå.

Comeback-spilleren og rutinerte Andrea Holm Aune punkterte kampen med et fantastisk langskudd rett før slutt. Tiller vant dermed 4-1 og fortsetter å beholde sin plassering nærme toppen av tabellen.

13-åringer i målkalas

Søndagens kampeldorado fortsatte fra G16-1. De tok imot Ranheim og fikk en perfekt start med scoring av Erik Røsand Damås, men gjestene fra fjæra utlignet i andre omgang og kampen endte 1-1.

Kveldens siste oppgjør var på Nissekollen, der J13-2 spilte "hjemmekamp" mot Nardo. Her ble det stor Tiller-jubel etter en solid 6-1-seier takket være scoringer av Oda Jenssen, Madeleine Berglund-Tonning (2), Tonje Viktil Fellman (2) og Sara Celin Rosmo.

Fotballens festdag er kanskje for mange på Lerkendal, men også på TOBB Arena Sør var det to mandagsoppgjør. Først ut var G13-1 som møtte Astor, der Tiller vant hele 8-4 etter scoringer av Patrik Tørset Johnsen (3), Martin Jensen (3), Mathias Samson og Leon Pelu.

G14-2 avsluttet kvelden, men måtte se seg beseiret 2-0 av Ranheim 2.