G19: Byneset 3 - 9 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 17. Sep 2014

STORMYRA GRAS (SPONGDAL): Juniorlaget slo Byneset hele 9-3 på gress tirsdag kveld, til tross for en ruskete start på kampen.

For etter kun åtte minutter gikk hjemmelaget opp i ledelsen på et flott volleyskudd fra 14 meter, og dette var starten på sju elleville minutter.

Preben Holm Aune lobbet inn utligningen ikke lenge etterpå etter en herlig pasning fra Namo Zengana, før Tiller ramlet sammen og Byneset tok ledelsen på ny etter en forsvarsfeil, men så utlignet Zengana til 2-2 på et godt innlegg fra 15-årige Erik Arntsberg i det 15. spilleminutt.

Tiller-keeper Tobias Løvø holdt gjestene inne i kampen med to solide redninger alene med en av Bynesets angripere.

Men Tiller skulle gå til pause med en tremålsledelse. På 100 sekunder gikk blåtrøyene fra 2-2 til 2-5, der innbytterne Steffen Sandberg og Elias satte inn de to første på 42 sekunders mellomrom før Holm Aune stusset kaptein Martin Vårhus Thranas frispark i mål.

Applaus for Moa

Byneset var på hugget også i starten av andre omgang, men etter 60 minutter så Tiller seg aldri tilbake.

Tilbakevendte Rune Evjen satte inn 2-6 etter et flott forarbeid av Elias, men dagens vakreste mål kom fra Kristian Moa fem minutter senere, da han sendte ballen med en innsideskru og rett i lengste kryss fra 25 meter, til applaus også fra hjemmelaget.

Byneset reduserte så til 3-7 på en ny forsvarsmiss hos de tilreisende, men Johannes Bergh økte ledelsen igjen på et velplassert straffespark.

Rett før full tid fastsatte Evjen sluttresultatet til 3-9 etter et godt samspill mellom Elias og Zengana.

G19: Byneset IL 3 (2) - (5) 9 Tiller IL