Til 0. divisjon med stil

Postet av Marius L. Larsen den 30. Jan 2022

(G19 Namsos 1 - 4 Tiller) GRONG SPAREBANK-BANEN: G19 hadde full kontroll i en vanskelig bortekamp og sikret en plass i vårens 0. divisjon søndag ettermiddag.

Denne gjengen skal spille på øverste nivå fra april. Bildet er fra forrige kamp mot Buvik.


Sammendrag

* Ledet lenge 1-0
* Fire mål siste 20 minutter
* Dobbel fra Grøtte punkterte kampen
* Tiller til 0. divisjon


Kamprapport

Selvfølgelig var det de blåkledde fra Tillerbyen som måtte ta turen opp til Namsos og trønderrockens fødeby, men i likhet Rock Citys gedigne underskudd og senere avvikling, var det gutta fra mer heftigere Rockheim som skulle juble til slutt.

Og først. For det var Alex Nguyen som sendte Tiller i føringen etter bare åtte minutter, og den ledelsen sto seg lenge. Gjestene fra storbyen hadde flere store målsjanser, men det var først i det 72. spilleminutt at Elias Myrvågnes doblet ledelsen på et smart skudd.

Deretter fulgte nervepirrende sluttminutter. Namsos tok frem lydforsterkeren og reduserte til 1-2 på et frispark, men det var én spiller som roet ned med en real kontrabass.

Sondre Grøtte, som ofte spiller i forskjellige posisjoner og tiltrekker seg en rekke tilskuere til kampene, la først på til 3-1 med et hardt skudd. På overtid fjernet han all tvil og øresus fra trommeslagene til side da han smalt inn 4-1 rett utenfor 16-meteren.


Mens noen tror at det umulige e' mulig, viste Tiller at det går likar no.

De blå er dermed kvalifisert til 0. divisjon selv med en kamp igjen å spille - prikk lik G16. Siste runde går av stabelen førstkommende lørdag mot Vuku.


Se tabellen her


Vi gratulerer gutta med en lekker prestasjon!

Her blir det liv - rai rai!


Kampfakta

Namsos IL 1 - 4 Tiller IL
0-1 Alex Thien-Lac Nguyen 8'
0-2 Elias Sandøy Myrvågnes 72'
1-2 78'
1-3 Sondre Grøtte 88'
1-4 Sondre Grøtte 90+2'

2. kamp kvalifisering G19 0. divisjon pulje 3
Søndag 30. januar 2022 kl.14.00
Grong Sparebank-banen (Namsos)


Laget

Martin Nicolaisen, Mathias Gåsbakk Vinjevoll (k), Sondre Grøtte, Elias Kolstad Aarvåg, Trym Hansen Jetne, Sondre Kvikstad Stuen, Alexander Kvalvik, Lucas Kolstad, Alex Thien-Lac Nguyen, Elias Sandøy Myrvågnes, Jonas Bardo Fossen Thanem.

Innbyttere: Tor Solvoll, Joakim Harsvik Alstad, Sondre Schønning Bakken, Elijah Daniel Kayondo.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori