Tiller 2 4 - 6 Jonsvatnet

Postet av Marius L. Larsen den 14. Sep 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tillers andrelag tapte toppkampen mot Jonsvatnet søndag ettermiddag.

De blåkleddes nest beste fikk en forrykende start på kampen som endte med scoring av Ruben Rostille, men fikk ikke ting til å stemme mot pause.

Offensivt satte det ikke som det skulle, og defensivt slet hjemmelaget mot gjestenes store og sterke angriper.

Jonsvatnets nevnte spiss satte inn utligningen med en frekk lobb over keeper Marius L. Larsen etter 20 minutter, før kampen ble snudd ti minutter senere på et halvvolleyskudd i feltet.

Tiller 2 klarte aldri å sette inn utligningen før pause, til tross for muligheter både for Julian Karlgård og Eirik Johansen.

Sovende start etter pause

I andre omgang ble kampen nærmest punktert tre minutter etter avspark. Da hadde Jonsvatnets angriper scoret to nye mål på identisk vis med et hodestøt fra sju meter.

Tiller 2 så ut til å gi opp da hvittrøyene økte ledelsen til 1-5 alene med Larsen ti minutter ut i omgangen, men hjemmelaget ga seg ikke helt.

Erik Bach satte inn 2-5 etter pent forarbeid av 16-årige Kristian Moa, men så økte Jonsvatnet ledelsen til 2-6 på straffespark.

Pannebrasken til Eirik Johansen og skuddfoten til Frederik Vrzic førte til at det ble 4-6, men flere mål kom ikke denne dagen, og Tiller 2 tapte toppoppgjøret fortjent.