G19: Tiller 5 - 0 Nardo 2

Postet av Marius L. Larsen den 12. Sep 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Juniorlaget hadde få problemer med å overliste Nardo 2 fredag kveld.

Juniorlaget leverte en god kamp mot Nardo 2. Foto: Marius L. Larsen (mobil).

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet friskt, og etter 16 minutter var det Elias som åpnet målprotokollen med sin smarte scoring fra åtte meter.

Elleve minutter senere la Sindre Brå Henden på til 2-0, etter å ha fanget opp en retur fra keeper på Elias' harde skudd.

Sju minutter før pause økte Namo Zengana ledelsen til 3-0 med et herlig volleyskudd på et godt slått frispark fra kaptein Martin Vårhus Thrana.

Murte igjen bakover

Tiller satte seg mål om å punktere kampen tidlig i andre omgang, og leveringen kom som bestilt ni minutter etter hvilen. Elias' presise hjørnespark fant høyrefoten til Magnus Henriksen, som fra sju meter styrte inn 4-0.

Nardo 2 kom bedre med i kampen etter dette, og skapte flere gode muligheter, men Tiller sto parat og nektet å slippe inn mål.

To minutter før slutt fastsatte Zengana sluttresultatet til 5-0 med sitt skudd i lengste kryss fra 18 meter.

G19: Tiller 5 (3) - (0) 0 Nardo 2