Kategori

Gull i Skaunhallen

Postet av Marius L. Larsen den 5. Des 2021

Tiller imponerte i helgas mange futsalkamper.

Denne gjengen sørget for at det blir en real BLÅmandag. Foto: Tiller G19/U21 på Instagram.


De blåkledde fra Tillerbyen tok sats i ei ny futsalhelg i fylkets mange idrettshaller. Det hele startet i Flatåshallen der den fjerde og nest siste cuphelga ble sparket i gang. Tiller stilte to lag i både G13- og J15-klassen, og det skulle vise seg å være så nære gull som overhodet mulig.

G13 måtte si stopp i kvartfinalen, mens J15 slo Astor 1-0 i semifinalen og avanserte dermed til finalen. Mot Utleira ble det både tøft og spennende, men Tiller måtte til slutt se seg slått knepent 2-1.

Vi gratulerer J15 med en strålende sølvpokal!


Se alle resultater fra Flatåshallen her


Herlige seiere

Lørdag og søndag var det også fullt kjør i futsalseriene for både herrer og kvinner.

Herrelaget startet lørdagen med å spille 1-1 mot Vegakameratene, men så slo de virkelig til på søndag. I møtet med serieleder NTNUI levnet gutta i helblått ingen tvil og vant hele 5-0 etter scoringer av Lucas Kolstad (2), Jonathan Smerkerud Frønes, Fredrik Meland Johnsen og Alexander Kvalvik.

I kvinnenes serier spilte Tiller 1 og 2 til sammen fem kamper i KVT-hallen på lørdag. Tiller 1 tok med seg sju poeng mens Tiller 2 fikk med seg ett viktig poeng i toppmøtet med NTNUI. Tiller 1 leder tabellen etter å ha passert en tredjedel av sesongen.

Samtidig spilte Tiller 3 sin første seriekamp i 2. divisjon. Laget består utelukkende av spillere i J17-alder, og i åpningskampen mot et eldre Ranheim-lag var det ingenting å frykte. Tiller 3 vant 4-0 etter blant annet to scoringer av kaptein Emma Jensen.


Se resultater og tabeller:
1. divisjon menn
1. divisjon kvinner
2. divisjon kvinner


VinnerMåløy

I Skaunhallen var det endelig duket for Buvik Cup, etter at forrige helgs turnering ble avlyst grunnet frykt for smittespredning.

G19 stilte med to lag som begge avanserte til sluttspillet. Der gikk det ene laget til semifinale, hvor de slo Gimse fortjent 3-1.

I finalen mot Melhus skulle det bli altfor nervepirrende. Det endte 0-0 etter full tid, og dermed måtte finalen avgjøres på golden goal (første målet vinner). Der ble Jens Kristian Måløy den store gullhelten med sin 1-0-scoring.

Gullpokalen ble dermed hjem til den blå bydelen.


Vi gratulerer G19 med GULL!


Se resultater fra Buvik Cup herKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.