Gull i Flatås Julecup

Postet av Marius L. Larsen den 29. Nov 2021

J17 gikk til topps i sin aller siste turnering som aldersbestemt lag i helga. Her er vår oppsummering.

J17 jubler over nok en gullpokal. Magi. #ForzaTiller


De blåkledde fra Tillerbyen kunne glede seg over nok en fantastisk futsalhelg i forskjellige haller. I Heimdalshallen var det duket for nok en runde i Heimdal Indoor, der G15, J15 og herrer kjempet om de største pokalene.

G15 røyk dessverre ut i gruppespillet mens J15 endte opp på 4. plass. Etter å ha tapt på golden goal i semifinalen, ble det en delt 3. plass på herrene.


Se alle resultater i Heimdal Indoor her


Nok et strålende gull

I Flatåshallen deltok J13 i KM-klasse og J17. Førstnevnte gikk helt til semifinalen, men der ble det stopp mot Kattem. I kampen om bronsen ble det et knepent 2-1-tap for Charlottenlund.

J17 gjorde rent bord med seks kamper og seks seiere. Sluttspillet gikk som en bitende lek, der de til slutt møtte Gimse i finalen. To mål hver fra Vilde Bjørgård Kristiansen og Isabel Teigen samt ett fra Thea Arnegård Kulvik sørget for en strålende 5-0-seier og gull i lagets siste aldersbestemte turnering.


Se alle resultater i Flatås Julecup her


Full pott og nesten

Samtidig ble det også spilt futsalrunder i 1. divisjon kvinner og 1. divisjon og 2. divisjon menn. Kvinner-1 sto igjen med tre av tre seiere etter strålende spill, mens kvinner-2 fikk med seg en sterk lagseier over NTNUI i siste kamp.

Herrer-1 fikk med seg et viktig poeng mot Trondheim Troll, men ellers ble det tap for hardtsatsende Ranheim.

Herrer-2 spilte uavgjort mot Charlottenlund og slo Leinstrand hele 7-1 i siste kamp.


Resultater:
1. divisjon kvinner
1. divisjon menn
2. divisjon mennKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori