Ti mål og seks poeng

Postet av Marius L. Larsen den 27. Okt 2021

J14-1 og G16-1 jublet for seier tirsdag kveld.

Petter Selvaag Solbakken scoret hattrick mot Stjørdals-Blink. Bildet er fra en tidligere kamp i høst.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en særdeles god tirsdagskveld med sine to kamper både på hjemme- og bortebane.

På TOBB Arena Sør tok J14-1 imot Byåsen i sin tredje siste kamp for sesongen. Tiller leverte noen strålende åpningsminutter og ledet 3-0 etter scoringer av Michelle Alstad (2) og Ida Sofie Bye-Andersen.

De slapp rødtrøyene fra Trondheim vest inn i kampen igjen da de reduserte til 1-3 halvveis i andre omgang, men dette var de blåkleddes dag.

I sluttminuttene fikset Bonnie Steinsvoll Bornhammar 4-1 før Bye-Andersen fastsatte resultatet til 5-1 helt på tampen.

Se kampfakta her

Dermed klatret J14-1 opp til 3. plass på tabellen, fire poeng bak og en kamp mindre spilt enn serieleder Malvik - som for øvrig er neste motstander allerede på torsdag.

Solbakken-feber overalt

G16-1 var neste og siste lag ut denne kvelden. De gjestet Stjørdals-Blink på Sandskogan stadion, og der var det dominans fra laget fra storbyen.

Den siste uken har man hørt om Ola Selvaag Solbakken som herjer for Bodø/Glimt og 15-årige lillesøster Ella er fast inventar på vårt solide J17-lag, men denne småkalde kvelden handler om lillebror Petter som tok ansvar på Stjørdal.

Etter 22 minutter fikset sistnevnte 1-0, men utrolig nok ledet hjemmelaget 2-1 til pause.

Andre omgang ble et kjør mot vertenes mål, og i løpet av sju minutter løsnet det til gangs. Fra det 59.- til det 66. spilleminutt endret gjestene målprotokollen fra 2-1 til 2-5.

Sondre Grøtte utlignet til 2-2 før Selvaag Solbakken sendte Tiller i føringen. Alexander Olsen la på til 4-2 før Petter dunket inn sitt hattrick rett etterpå.

G16-1 klatret til 7. plass på tabellen med god kontakt til de nærmeste lagene over seg. Neste seriekamp er også årets siste. Søndag 7. november gjester de avdelingsfavoritt Trygg/Lade.