Sliteseier sikret finale

Postet av Marius L. Larsen den 24. Okt 2021

(J17 Tiller 1 - 0 Steinkjer) TOBB ARENA SØR: J17 er klar for finale i OBOS-cup etter en knepen seier over Steinkjer søndag kveld.

Denne gjengen skal spille finale i OBOS-cup 10. november takket være denne scoringen.

Sammendrag

* Tett og jevnt med få sjanser
* Arnegård Kulvik eneste målscorer
* Kunne ha punktert kampen mot slutten
* Finale spilles 10. november

Kamprapport

Det var klart at dette var en tøff semifinale mot en fysisk god motstander. Allerede etter ni minutter fikk en Steinkjer-spiller til et godt skudd, men tre solide fingre fra Tiller-keeper Marita Flataunet gjorde at ballen smalt i tverrliggeren og over.

Tiller kom bedre med etter hvert, men det var ikke mange sjanser å melde om fra den første omgangen. Ingeborg Nyberg Hansens skuddforsøk endte et par meter utenfor, men den største kom rett før pause. Ida Sofie Bye-Andersen flikket ballen elegant gjennom til Thea Arnegård Kulvik som prøvde å lobbe over keeper, men en Steinkjer-spiller beinet ballen unna da den var på vei mot mål.

Andre omgang startet med at en svært livlig Julie Pedersen Rektorli traff nettveggen fra skrått hold, og etter 61 minutter så ble det voldsom jubel på TOBB Arena Sør. Nyberg Hansen gjorde grovarbeidet da hun fintet seg forbi flere Steinkjer-forsvarere og serverte Thea Arnegård Kulvik på seks meter. Der hamret hun ballen kontant i nærmeste kryss til 1-0.

Og nå våknet Tiller til gangs. En meget årvåken Bye-Andersen hadde flere gode skuddmuligheter, men gjestenes målvakt hindret flere scoringer.

Helt på tampen skjøt Nyberg Hansen like over tverrliggeren.

Tiller kunne dermed strekke armene i været for å ha nådd finalen i OBOS-cup etter en knallhard batalje mot Steinkjer. Finalen spilles onsdag 10. november kl.18.30 på M.U.S. Sandskogan Stadion (Stjørdal), og der venter Ranheim på motsatt halvdel.

Allerede førstkommende lørdag spiller J17 finale i kretsmesterskapet mot Strindheim i Abrahallen. Tidspunkt er i skrivende stund ikke klart.