Tiller til Gjøvik

Postet av Marius L. Larsen den 13. Okt 2021

J17 reiser til Gjøvik for å spille finalespillet i uoffisielt NM, Adidas Cup, i helga.

Keeperduoen Ayla Latifi (t.v.) og Marita Flataunet går sammen med Elisabeth Sagfjæra (i bakgrunnen) for gull i helga.

De blåkledde fra Tillerbyen gjør seg klare til en heidundrende fotballhelg i høstferien, og det skal ikke bare foregå innenfor Trøndelags fylkesgrenser.

Lørdag og søndag skal J17 spille om Trøndelags ære i Adidas Cup, det mange forbinder med et uoffsielt Norgesmesterskap.

På veien til finalehelga gjorde Tiller rent bord i gruppespillet med seiere over Strindheim, Ranheim og Charlottenlund. Som beste treer gikk sistnevnte videre til 8-delsfinale, men der valgte de å trekke laget før møtet med Tiller.

I kvartfinalen ble det en svært spennende mot hardtsatsende Heming, et lag Tiller slo knepent i semifinalen i talentcupen på Hamar - der Tiller for øvrig vant gull.

Rikke Olufsens 1-0-scoring på Fåvang stadion sørget for ellevill jubel og en plass i den kommende finalehelga.

Kan kopiere 2017

For Tiller har vunnet denne turneringen tidligere. Tilbake i 2017, da Tiller ble Norgesmestere, vant J02/03 en drøss av turneringer på veien mot det ultimate målet. De var også innom Adidas Cup, og i J15-klassen møtte de mange tøffe lag, men de kapret gullet etter en solid 6-2-seier over Skedsmo i finalen.

Finalene på Gjøvik inneholder lag fra 13 til 19 år i begge kjønn. Så det blir folksomt i Hans Olav Lahlums hjemby denne helga.

Tiller skal opp mot Askøy fra Bergen i semifinale, som slo Lillehammer 3-1 i sin kvartfinale.

En eventuell finale spilles mot vinneren av Bogafjell fra Sandnes og mer kjente Strindheim.

Adidas Cup for Tiller J17

Semifinale
Lørdag kl.16.30 Askøy - Tiller

Bronsefinale spilles kl.09.00.
Finale spilles kl.15.45.

Se oppdaterte resultater her

Mediaavdelingen har allerede fått flere forespørsler fra publikum om denne helga dekkes på sosiale medier, og svaret er selvfølgelig ja.

Semifinalen og den eventuelle finalen vil bli dekket med detaljerte tekstoppdateringer på Twitter, og følg med ellers i våre kanaler for hva som skjer på innsiden gjennom en slik cuphelg.

Dersom noen av kampene blir streamet, skal vi selvsagt gi beskjed om det.