Åfjord 2 3 - 13 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 7. Sep 2014

ÅSET KUNSTGRESS (ÅFJORD): De blåkleddes andrelag hadde få problemer med å overliste Åfjord søndag ettermiddag.

Namo Zengana (t.v.), Kristian Moa og Jonny Tran var tilfredse med en storseier over Åfjord 2. Foto: Marius L. Larsen.

Gjestene fra Tillerbyen og Trondheim fikk en litt treg start på oppgjøret på flotte Åset kunstgress, men etter ti minutter var det liten tvil om hvor seieren ville havne.

Even Bergheim scoret de to første målene med kort mellomrom, først en merkelig manøver med skudd i tverrliggeren fra to meter som traff pannebrasken på vei tilbake, og deretter i bakrom alene med keeper.

Julian Karlgård økte ledelsen til 0-3 på et godt plassert skudd før 16-årige Namo Zengana satte inn 0-4 før 25 minutter var spilt.

Ikke lenge etterpå var det to feilpasninger fra gjestenes forsvar som ga Åfjord 2 to raske scoringer og nytt håp i kampen, helt til Even Bergheim og kaptein Martin Vårhus Thrana sørget for en 6-2-ledelse halvveis i kampen - sistnevnte med en suser i krysset fra 20 meter.

Enveiskjøring i andre omgang

Åfjord 2 reduserte til 3-6 kort tid etter avspark i andre omgang, men derfra og ut var det bare Tiller 2 på Åset kunstgress.

Bergheim satte inn Tiller 2s sjuende og hans fjerde scoring for dagen etter 55 minutter, før Eirik Johansen, Zengana og Frederik Vrzic økte ledelsen til 3-10.

Etter 75 minutter brente Jonny Tran et straffespark i tverrliggeren, der Zengana satte returen også i den vannrette stolpen.

Sekunder senere dundret Kristian Moa et nytt skudd i den berømte sidestanga før Johansen fikk nettkjenning igjen med sin 3-11-scoring ti minutter før full tid.

I sluttminuttene økte Thrana og Tran ledelsen til henholdsvis 3-12 og 3-13, som etter hvert ble sluttresultatet.