Fra Innlandet med jubel

Postet av Marius L. Larsen den 2. Okt 2021

Tiller tapte i Norsk Tipping-ligaen, men det ble jubel på Hamar og Fåvang.

Denne gjengen skal til Gjøvik for å kjempe om å bli uoffisielle norgesmestere om to uker.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk lite å juble for på TOBB Arena Sør denne lørdagen. Etter en jevn førsteomgang mot Strindheim Toppfotball i Norsk Tipping-ligaen, der Tiller var det førende laget, var det gjestene fra Leangen som tok ledelsen rett før pause.

Tiller og Robin Hermanstad utlignet til 1-1 etter 70 minutter, men mot slutten så ble det to raske baklengsmål.

Tiller tapte dermed 3-1.

Se kampfakta her

Puljevinner og kvartfinale

På Hamar deltar G16 med to lag i den prestisjefylte Stjernecupen. Lørdagen ble brukt til de innledende kampene, og her var det mye å glede seg over.

G16-1 åpnet med 4-2-seier over Fyllingsdalen før det ble en 3-0-seier over Pors Grenland. I siste gruppespillkamp ble det en stor 5-0-seier over Verdal.

Dette betyr at de blåkledde gikk videre til sluttspillet som puljevinner. Søndag kl.10.00 møter de Astor i kvartfinalen.

G16-2 spilte tre av fire innledende kamper på lørdag, og det har så langt blitt null poeng.

Søndag ettermiddag spilles siste kamp.

Les mer:
Cupinformasjon
Resultater G16-1
Resultater G16-2

Klar for finalespill

Lørdagens siste jubelbrøl kom på Fåvang, rett nedenfor Ringebu på Innlandet.

Der møtte J17 sterke Heming i kvartfinalen i Adidas Cup, uoffisielt NM. Heming fikk de bekjentskap med under talentcupen på Hamar, der de blå vant 1-0 og senere gull.

Resultatet skulle gjenta seg denne lørdagen. Etter bare fire minutter ble det nettsus, da et frispark fra Ingeborg Nyberg Hansen ble blokkert i feltet, og fra tolv meter hamret Rikke Olufsen inn 1-0.

Tiller hadde store målsjanser spesielt i første omgang, men Oslo-laget Heming var småfarlige på sine bakromspasninger.

Blåtrøyene holdt unna, men de trengte hjelp av en gulkledd burvokter i kampens siste spilleminutt. Marita Flataunet reddet glimrende på et frispark fra 25 meter.

Dermed kunne Tiller juble over seier og avansement til finalespillet 16.- og 17. oktober på Gjøvik. Der møter de vinneren av Askøy og Lillehammer i semifinale den lørdagen, og en eventuell finale spilles dagen etter.