Før avspark: Tiller - Volda

Postet av Marius L. Larsen den 17. Sep 2021

Tiller er vertskap for Volda i den sjuende serierunden lørdag ettermiddag.

Klarer denne gjengen å vinne for fjerde gang på rad?


Kampinformasjon

🏆 7. runde Norsk Tipping-ligaen avd. 5
📅 Lørdag 18. september 2021
⏰ Kl.13.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
💻 DirekteSport.no
📲 @TillerFotball på Twitter


Tror du Tiller scorer mange mål i år?
Støtt blåtrøyene gjennom offensive Målklubben


Fem kamper uten tap

De blåkledde fra Tillerbyen gleder seg til en herlig hjemmekamp igjen. Det er meldt sol og opptil 16 grader til kampstart, så her er det ingen grunn til å bli hjemme.

En annen grunn til å komme på TOBB Arena Sør lørdag ettermiddag, er hjemmelagets solide seiersrekke den siste tiden. I forrige runde tok de turen til Tynset, og på en stor og bløt gressbane vant Tiller 2-1 etter scoringer av Espen Mathiassen og Brede Frøysa.

Det var faktisk Tillers tredje strake seier, og den femte kampen på rad uten tap. Det har ført blåtrøyene opp på en flott 5. plass på tabellen, kun to poeng bak serielederen, i det som er en svært jevn avdeling.


Se tabellen i Norsk Tipping-ligaen avd. 5 her


Siste fem kamper:
🔘 Tiller 2 - 2 Ranheim-2
🔘 NTNUI 1 - 1 Tiller
Tiller 4 - 1 Molde-2
 Tiller 1 - 0 Melhus
Tynset 1 - 2 Tiller


Første tap forrige lørdag

Tiller har aldri før møtt Volda i seriesammenheng. Dermed blir det et aldri så lite historisk møte på TOBB Arena Sør denne lørdagen.

Volda har en tidligere Tiller-spiller på laget. Keeper Alexander Hovdevik spilte for det som senere ble Tillerbyen i 2013-sesongen, og var en viktig brikke på laget som den gang rykket opp til 2. divisjon.

Nå skal han prøve å stoppe de blåkledde fra sin fjerde strake seier.

Da må det gjøres bedre enn forrige kamp. Da tapte Volda 2-1 for Træff på bortebane, som for øvrig var deres første nederlag i årets sesong. I runden før knuste de et svakt Ranheim 2-lag 10-1.

Volda står øvrig med bare fem spilte kamper, da deres seriestart hjemme mot Melhus ble utsatt grunnet smitteøkning i kommunen.


Siste fem kamper:
🔘 Orkla 2 - 2 Volda
 Volda 3 - 1 Byåsen TF
🔘 Spjelkavik 0 - 0 Volda
Volda 10 - 1 Ranheim TF 2
❌ Træff 2 - 1 Volda


Toppscoreren klar

Med stor selvtillit i troppen etter solide kamper og en ny god treningsuke bak seg, kan det nesten ikke bli bedre oppladning for Tillers beste menn. De har også til og med fått trent to ganger på TOBB Arena Sør midt i høstesongen denne uken, noe som slettes ikke er hverdagslig.

Fra Tynset-kampen er målscorerne Espen Mathiassen og Brede Frøysa klar for en ny krig på hjemmebane. Det er også ventet at Jørgen Valleraunet og Magnus Aasarød, som måtte stå over sist helg, er med i kamptroppen mot Volda.

Sistnevnte er også lagets toppscorer med tre nettkjenninger - alle på straffespark.

Dessverre kommer denne kampen for tidlig på Magnus Bjerke, som må stå over grunnet en ribbeinsskade som han pådro seg mot Tynset.


Lagoppstilling offentliggjøres på Twitter før kampstart.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori