Før avspark: NTNUI - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 12. Sep 2021

Kvinner A gjester Lade Idrettspark i en ny serierunde mandag kveld.

De har scoret 18 mål og så langt ikke sluppet inn noen.


Kampinformasjon

🏆 4. runde 3. divisjon kvinner avd. 1 grunnspill
📅 Mandag 13. september 2021
⏰ Kl.19.30
🏟 Lade 4 kunstgress
🎫 Gratis inngang
📲 @TillerFotball på Twitter


Tre strake uten baklengs

Tiller kommer til dette oppgjøret mot studentene som serieleder i grunnserien. Med tre solide seiere i sekken, topper de tabellen med sine 9 poeng og hele 18-0 i målforskjell.

Thale Hinsverk topper toppscorertabellen for de blå med sine seks fulltreffere. Sandra Aardahl Gulstad og Vilde Winge Kristiansen følger opp med tre nettkjenninger hver.

Forrige seriekamp mot Vuku ble ingen spennende affære på TOBB Arena Sør. Det tok litt tid før Tiller våknet, men da kontrollerte de kampen fullstendig og vant fortjent 5-0.


Se tabellen i grunnserien her


Siste tre kamper:
✅ Tiller 7 - 0 Orkla
 Egge 0 - 6 Tiller
Tiller 5 - 0 Vuku


Dobbelseier for to år siden

Tiller og NTNUI møttes sist i 2019-sesongen i 3. divisjon.

Der ble det to jevne kamper, men der Tiller kunne juble til slutt i begge oppgjørene. På TOBB Arena Sør vant blåtrøyene 2-0 etter at Victoria Sande Petersen scoret rett før pause og Ida Skauge Stiles doblet ledelsen rett etter.

På Lade kunne Tiller strekke armene i været for å sikre avdelingsseieren. NTNUI ledet både 1-0 og 2-1, men Tiller vant til slutt 5-2 etter en solid andre omgang.


Kamprapporter fra 2019:
Tiller 2 - 0 NTNUI
NTNUI 2 - 5 Tiller


Seks kamper på to uker

Studentene fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet har fått satt stallen etter sine berømte uttakstreninger for nye elever. Det er dermed umulig å vite hva de stiller med til mandagens oppgjør.

Er det en ting som er sikkert, så er det at de har flyttet kamper. Seriestarten borte mot Malvik var 7. september og endte med et knepent tap, og i løpet av de neste 13 dagene skal de spille ytterligere fem kamper.

Forrige oppgjør, som var på lørdag, slo de Egge 6-1 på bortebane, så de vet hvor målet står. To av målene ble scoret av den tidligere 2. divisjonsspilleren Marie Moan, så det er en spiller å se opp for mandag kveld.


Siste to kamper:
❌ Malvik 4 - 2 NTNUI
 Egge 1 - 6 NTNUI


J17-duo i tropp

Tiller kommer til dette oppgjøret vel vitende om at det skal spilles fire kamper de neste åtte dagene. Etter mandagens kamp mot NTNUI, venter 4. divisjonsoppgjør borte mot Utleira 2 for noen av spillerne. Deretter skal de gjeste Charlottenlund på torsdag før det er nest siste grunnseriekamp mot Malvik på TOBB Arena Sør neste mandag.

Nå har gjengen fått trent godt siden storseieren over Vuku, og det har vært gledelig å se enkelte tilbake på treningsfeltet etter å ha vært borte i en periode.

Før studentmøtet kan vi nå røpe at J17-spillerne Vilde Bjørgård Kristiansen og Thea Arnegård Kulvik er med i kamptroppen.


...men resten av laget finner man ut på Twitter før kampstart.


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori