Ingeborg sørget for første seier

Postet av Marius L. Larsen den 3. Sep 2021

(J15 Kattem/Heimdal 0 - 1 Tiller) ÅSHEIM KUNSTGRESS: J15 vant sin første kamp i høstsesongen på fortjent vis fredag kveld.

Ingeborg Bolme Aune (med en slags dobbel tommel opp) ble den store helten mot samarbeidsklubben Kattem/Heimdal.

* Tiller uten poeng før denne kampen
* Perfekt matchvinnerscoring
* Jobbet hardt uten ball mot slutten
* Nå jager de oppover tabellen

De blåkledde fra Tillerbyen jaktet høstens første seier i seriesammenheng denne fredagen. Etter å ha spilt de tre første kampene for å oppleve å tape med noe knepent margin, var det en heltent Tiller-gjeng som ønsket noe å juble for.

Mot den store samarbeidsklubben Kattem/Heimdal, var Tiller hakket hvassere sett gjennom hele kampen. Første omgang bar preg av en glatt bane på Åsheim der ingen av lagene klarte å dominere banespillet.

Det var mange tøffe dueller i andre omgang som hjemmelaget vant over et mer angrepsvillig Tiller-lag, men det var gjestene som kunne juble til slutt. Etter 43 minutter sendte Julie Pedersen Rektorli en flott pasning gjennom til Marie Danielsen. Skuddforsøket ble først avverget av keeper, men på returen dukket Ingeborg Bolme Aune opp og fikset 1-0 til Tiller.

Et høstklart Tiller-lag ville ikke at de siste resultatene skulle gjenta seg. De løp, krøp og sto hardt i de mange duellene som oppsto på kunstgresset.

De siste minuttene presset samarbeidslaget på for utligning, men det nærmeste de kom var tverrliggeren.

Dermed ble det en fortjent 1-0-seier til laget fra østsiden av E6 - årets første trepoenger!

Neste kamp er hjemme mot Orkla mandag 6. september kl.16.45.

Kattem IL FK 0 - 1 Tiller IL
0-1 Ingeborg Bolme Aune 43'