J16: Tiller 0 - 3 Verdal

Postet av Marius L. Larsen den 30. Aug 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Vårt eldste jentelag var lenge det bedre laget mot Verdal, men fikk ikke omsatt sine muligheter til scoringer.

Kaptein Tonje Gravdal og resten av J16-laget falt mot et sterkt Verdal-lag lørdag ettermiddag. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet kampen mot en vanskelig motstander med en offensiv vilje, men skuddene fra blant annet Thea Bøe Mortensen og Sara Bye-Andersen satt litt før løst.

Til tross for å inneha det meste av ballinnehavet og de største sjansene, var det gjestene fra Verdal som scoret det første målet ti minutter før pause på et særdeles godt skudd rett i vinkelen fra 20 meter.

Rett før halvtid hadde også rødtrøyene fra Nord-Trøndelag et skudd i stolpen.

Tøff start etter pause

Tiller åpnet andre omgang slik de avsluttet i første - i motvind. Omgangen var ikke mer enn tre minutter gammel da vertene ikke fikk klarert en corner, et nytt innlegg havnet i feltet, der en Verdal-spiller raget høyest og doblet ledelsen til 0-2 med et hodestøt.

Blåtrøyene prøvde å komme tilbake mot et hardtarbeidende Verdal-lag, men et sprettende skudd i tverrliggeren var det nærmeste Pål Nyheims unge og lovende jenter kom.

Fem minutter før full tid fastsatte nordtrønderne sluttresultatet til 0-3 alene med Tiller-keeper Hedda Kolstad.

PS! De nye spillerne Victoria Sande Petersen og Susannah Jacobson debuterte for Tiller i dag!

J16: Tiller IL 0 (0) - (1) 3 Verdal IL