Tre poeng i tøff kamp

Postet av Marius L. Larsen den 12. Aug 2021

(G19 Tiller 5 - 2 Trond) TOBB ARENA SØR: G19-1 seiret etter en lang og tøff batalje mot Trond onsdag kveld - og for noen scoringer det var.

Edvard Stølan (t.h.) jubler etter sin iskalde 5-2-scoring helt på tampen.

* Thanem ble skutt i mål
* Størseth toneangivende - og målscorer
* Jensen med årets mål?
* Høy temperatur etter Digre straffet Trond
* Stølan fastsatte resultatet på lekkert vis

De blåkledde fra Tillerbyen fikk ikke akkurat en kjempeåpning på seriestarten i høstens 0. divisjon. Gjestene fra Singsaker, Rosenborg og øvre Møllenberg hadde et par store målsjanser på dødball, men Tiller sto godt imot.

Blåtrøyene fikk etter hvert kontroll på banespillet, og de spilte seg frem til flere gode muligheter. Det tok allikevel 29 minutter før det ble hull på byllen. En sedvanlig offensiv Jonas Thanem stresset gjestenes keeper til å skyte ballen rett i seg selv - og i nettmaskene. Dermed 1-0 til Tiller.

Det tok uansett bare drøyt ti minutter før ledelsen ble utlignet til 1-1 etter rot i bakre rekker hos hjemmelaget. Det var også kort tid etter at Mathias Vinjevolls forsøk på bakre stolpe etter innlegg fra Thomas Mikalsen ble reddet av keeper.

Størseth var landskapsarkitekt

Andre omgang bød på mer fart og spenning enn den første. Ti minutter etter sidebytte ble det nok en gang jubel på TOBB Arena Sør, og det hørtes godt for mediaansvarlig som satt i møte i Blåstua. Mikalsen og Thanem kombinerte flott på høyresiden der Steffen With Størseth banket ballen i mål til 2-1.

Tiller var virkelig gode i perioden som fulgte. Da var det heller ikke ufortjent at ledelsen ble økt til 3-1 i det 70. spilleminutt. De drøyt 100 tilskuerne på TOBB Arena Sør var vitne til et av årets mål. Marius Jensen kombinerte fint og fikk ballen tilbake. Fra 20 meter banket han til på halv volley og kontant i hjørnet.

Lekkert!

Trond reduserte kort tid etterpå, men dette var Tillers kveld. Eminente Størseth ble felt inne i 16-meteren da han bare skulle bredside ballen i mål fra skrått hold etter et 50-metersraid, og Jørgen Øyan Digre var like sikker som skolestart på mandag da han fikset 4-2 fra straffemerket.

Helt på tampen fastsatte Edvard Stølan sluttresultatet til 5-2 med en iskald avslutning fra skrått hold etter en målgivende pasning fra Mathias Vinjevoll.

G19-1 fikk dermed en perfekt start på høstens serie. Neste kamp er lokaloppgjørt borte mot samarbeidsklubben Heimdal/Kattem onsdag 18. august kl.20.00.

Tiller IL 5 - 2 IL Trond
1-0 Jonas Bardo Fossen Thanem 29'