Raknet mot slutten

Postet av Marius L. Larsen den 17. Jul 2021

(Strindheim 3 - 0 Tiller) RUTA ARENA: Et ungt herrelag hadde tre store målsjanser som kunne ha endret kampbildet mot Strindheim lørdag ettermiddag.

Tillers nyeste spiller Jørgen Valleraunet la ned mange kilometer mot Strindheim Toppfotball.

Sammendrag

* Solid defensivt i store perioder
* Hjemmelaget med ballen mest
* Tre store Tiller-sjanser i andre omgang
* Slitne bein på slutten

Kamprapport

Dagens hvitkledde bortelag måtte løpe uten ball i perioder i starten, men de unge, fremadstormende Tiller-spillerne hadde god kontroll på det som kom imot.

For gjestene var Robin Hermanstad en konstant trussel, og kaptein Fredrik Sjøvold hadde en god skuddmulighet fra 20 meter, men ballen føyk over mål.

Strindheims første og største sjanse kom etter 37 minutter, da et hardt innlegg havnet foran mål, men styringen fra to meter gikk utenfor.

Ble straffet i andre omgang

Tiller gikk rett i angrep etter sidebytte, og en god ball i bakrom og et lekkert nedtak av Sondre Garstad gjorde at spissen kom alene med keeper. Skuddet gikk rett på sisteskansen, som måtte gi retur på siden. Der var Garstad først på ballen, men det andre forsøket gikk imidlertid over mål.

Strindheim traff tverrliggeren via en god Sondre Kroglund i Tiller-buret få minutter senere, og så var Tiller farlig frempå igjen. Prøvespiller Adrian Tørstads harde innlegg fra høyre så plutselig ut til å skru seg i lengste hjørne, men to fingertupper fra vertenes målvakt hindret scoring.

I det 72. minutt scoret blåtrøyene på straffespark, og Tiller klarte aldri å svare dette, selv om en Garstad-heading ble reddet på streken etter en solid jobb av en utrettelig Jørgen Valleraunet.

Fem minutter før slutt doblet Strindheim ledelsen på et innlegg, og helt på tampen fastsatte de sluttresultatet til 3-0 bak et passivt Tiller-forsvar.

Dermed ble et tap for Tiller i siste treningskamp før NM-møtet med Tynset neste lørdag. Et ungt Tiller-lag manglet flere sentrale spillere grunnet ferie og småskader, men det regnes med at flere av disse er tilbake til uka.

Dermed åpnet det seg opp for en ny A-lagsdebutant i dag. Det var nemlig 16 år gamle Steffen With Størseth. Vi gratulerer med et flott innhopp!