G19: Flatås 7 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 28. Aug 2014

FLATÅSEN KUNSTGRESS (FLATÅSEN): Et purungt Tiller-lag bestående av nærmest kun G16-spillere fikk det tøft mot større og mer aggressive Flatås-spillere onsdag kveld.

Purunge Tiller fikk det tøft mot Flatås. Foto: Marius L. Larsen (mobilkamera).

De blåkledde fra Tillerbyen fikk imidlertid en god start på kampen, da Elias snappet opp et dårlig tilbakespill, rundet keeper og sendte gjestene i føringen etter åtte minutter.

Men derfra og ut gikk det kun i motbakke for våre unge helter. Etter 18 minutter utlignet hjemmelaget på et stjernetreff på hel volley på et frispark, før Flatås tok ledelsen fire minutter senere på et brudd langt inne på Tillers halvdel.

En suser fra 30 meter smalt i krysset etter 35 minutter, og til pause sto det 5-1 favør rødtrøyene etter to nye frisparkmål.

Sterkere andre omgang

Tiller hang etter i det meste, spesielt fysikk, ro og kommunikasjon, men spillet løftet seg betraktelig i andre omgang, selv om et fjerde frisparkmål gikk inn bak 15-årige Eirik Alstad rett etter pause.

Etter 58 minutter reduserte Amin til 6-2 etter at blåtrøyene sto høyt og presset Flatås bakover, og i de neste minuttene var Tiller gode til å redusere Flatås' eksplosivitet, samtidig som juniordebutantene Erik Arntsberg og Øyvind Ringseth skapte mye av det Tiller foretok seg.

Mot slutten fikk gjestene dog kjenne på Flatås' fysiske side, ettersom Elias, Khai Vo Tran og Tobias Røbergshagen måtte gå av grunnet skader.

Selv om unge Alstad hadde holdt Tiller unna flere baklengsmål mot slutten, klarte han ikke å hindre at Flatås fastsatte sluttresultatet til 7-2 fem minutter før full tid.

PS! Tiller stilte med kun fem spillere i junioralder i den 16-mannsstore kamptroppen - og kun tre fra start - ettersom flere var utilgjengelige grunnet skoletur.

G19: Flatås IL 7 (5) - (1) 2 Tiller IL