Bjørgan 2 0 - 3 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 27. Aug 2014

ØRN ARENA (LADE): Tillers andrelag tok det lengste strået i en jevn kamp på Lade.

Tre av lagets ikke-yngste spillere avbildet etter kamp. Fra venstre: Andreas L. Larsen, Brage Rimol, Geir Øyvind Sjømæling. Foto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde spillere startet kampen i et noe ruskete tempo, der de slet med å finne hverandre og lot Bjørgan 2 styre det meste av banespillet.

Tross noen vådeskudd fra oransjtrøyene, var det Brage Rimols brassespark etter 20 minutter som fikk mest oppmerksomhet, men dessverre ble det ingen nettkjenning og jubel.

Ti minutter før pause var det Jonny Tran som skjøt Tiller 2 i ledelsen fra 18 meter - prikk lik sin scoring i forrige kamp mot Vanvik 2.

Famlende andre omgang

I andre omgang hang Tiller 2 bedre med, og etter 62 minutter stanget Daniel Halgunset inn Julian Karlgårds presise frispark til 0-2.

Tempoet og kvaliteten ble lavere desto lengre ut i kampen, og da Arne Julius Berdal rundet både forsvar og keeper og økte ledelsen til 0-3 på pasning fra Halgunset med kvarteret igjen å spille, var kampen i realiteten over.

PS! Tilbakevendte Kristoffer Pires Ferreira (24) fikk sin første Tiller-kamp for året!