Våravslutning med jubel

Postet av Marius L. Larsen den 27. Jun 2021

(J17 Tiller 2 3 - 0 Strindheim 2) TOBB ARENA SØR: Tiller har spilt sin siste aldersbestemte kamp for vårsesongen, og den ble kronet med seier søndag kveld.

Isabel Teigen (i midten) satte punktum for vårsesongen med å avslutte et solid angrep som endte med 3-0-scoring.

* Lite sjanser i første omgang
* Volley-Næss sendte Tiller foran
* Solbakken løp fra alt og alle
* Teigen punkterte oppgjøret

Dagens hvitkledde Tiller-spillere gledet seg veldig over at det ble treningskamp mot Strindheim 2 denne søndagen. Opprinnelig var det en annen motstander, men de trakk seg i siste liten.

Tiller hadde en stor mulighet etter bare sju minutter, da Ine Smemo fikk til en god avslutning fra kloss hold etter en corner, men ballen gikk i en Strindheim-spiller og like utenfor.

Ellers var det en tam første del av første omgang, ærlig sagt. Ingen av lagene klarte å gjøre noe spennende med ballen, og det florerte ikke akkurat av store målsjanser.

Rikke Olufsen var svært nære ved å sende hjemmelaget i føringen etter 25 minutter, men alene med keeper havnet ballen rett på målvakta.

Men så ble det endelig jubel. Fire minutter før pause slo Isabel Teigen perfekt inn i feltet, og der kom en stormende Tuva Haukås Næss som banket ballen på hel volley i korthjørnet på lekkert vis - 1-0.

Solbakken- og Teigen-show

Tiller var desto mer kvikkere til beins etter sidebytte. I løpet av fire minutter ble kampen regelrett punktert. I det 53. spilleminutt var det et lekkert angrep som sørget for 2-0. En strålende Julie Pedersen Rektorli satte i gang Næss som møtte og flikket elegant videre til Teigen. Hun fant en bakromstruende Ella Selvaag Solbakken som stormet mot og rundet keeper og doblet ledelsen på lekkert vis.

Rett etterpå var rollene nesten snudd om. Først var det Emma Jensen som fant Solbakken på vei gjennom. Hun fintet bort backen og slo perfekt inn til Teigen som banket inn 3-0 fra kloss hold.

Strindheim var farlig frempå etter 64 minutter, men et hardt og velplassert skudd fra 22 meter ble glimrende avverget av Tiller-keeper Marita Flataunet.

Flere ganger klarte de ikke å bryte gjennom muren, godt anført av krigeren Frida Ørndal Svendsen på midten og Emma Jensen i forsvar.

Kampen ebbet ut i en sterk 3-0-seier til hjemmelaget.

Dermed var vårsesongen 2021 avsluttet - og det på best mulig vis. Nå tar mange av våre lag sommerferie, selv om flere lag skal fortsette å trene på TOBB Arena Sør.

I tillegg er det verdt å merke seg at herrer A er i full vigør. Straks starter de med treningskamper, og den 24. juli er det 1. runde i NM.

Det er bare å glede seg til en skikkelig fotballsommer!

Tiller IL-2 3 - 0 Strindheim IL-2
1-0 Tuva Haukås Næss 36'
2-0 Ella Selvaag Solbakken 53'
3-0 Isabel Teigen 56'