Avsluttet torsdag med seier

Postet av Marius L. Larsen den 25. Jun 2021

(J19 Tiller 0 - 3 Rosenborg / J17 Tiller 5 - 2 Gimse) TOBB ARENA SØR: J19 dominerte, men tapte. J17 spilte lekker angrepsfotball og vant fortjent torsdag kveld.

Denne J17-gjengen har et sterkt samhold og fortsetter å vinne fotballkamper.

Sammendrag

* Total J19-dominans i første omgang
* Kampbildet snudde etter sidebytte
* J17 tok kommandoen fra start
* Fem flotte scoringer

Kamprapporter

J19 sparket i gang denne torsdagen med et toppoppgjør mot toppfotballklubben Rosenborg. De sort- og hvitkledde gjestene, som i fjor vant sølv da det gjaldt som mest, fikk det tøft i åpningsminuttene mot offensive Tiller-spillere.

Hedda Stuedahl-Karlsen og Lise Finsrud holdt på å sette inn 1-0 fra kloss hold, og Vilde Winge Kristiansens skuddforsøk fra 15 meter havnet rett på keeper etter strålende forarbeid av Thale Hinsverk.

Etter en halvtime ble Hinsverk felt inne i 16-meteren, men Tiller-ropene om straffespark ble ikke hørt. Stuedahl-Karlsen var igjen nære på et skudd fra 18 meter, men nok en gang endte ballen midt på keeper.

Istedenfor tok gjestene ledelsen i det 43. spilleminutt fra kloss hold, og vondt ble til verre etter 59 minutter da de doblet ledelsen på et hjørnespark.

Tiller ga seg ikke. Et hjørnespark endte med klarering på målstreken, og Pia Elise Liens skudd fra 20 meter gikk også rett på målvakta. Helt på tampen fastsatte bortelaget sluttresultatet til 0-3 etter å ha brutt Tiller på egen 16-meter.

Teigen- og Kulvik-dobbel

J17 tok imot Gimse til en treningskamp senere på kvelden. Endelig kunne blåtrøyene møte lag fra andre kommuner, og det ble en perfekt start på oppgjøret på TOBB Arena Sør.

Etter et høyt Tiller-press av blant annet Thea Arnegård Kulvik og Rikke Olufsen, snappet de ballen og kombinerte fint med Isabel Teigen. Alene med keeper var Teigen aldri usikker og banket inn 1-0 etter tre minutter.

Ledelsen ble doblet etter 17 minutter. Et perfekt slått hjørnespark fra Ingeborg Nyberg Hansen traff pannebrasken til Teigen, som ble tomålsscorer med sitt solide hodestøt fra fem meter.

Rett før pause bestemte Arnegård Kulvik seg for å gjøre det meste selv. Hun raidet forbi både back og midtstopper fra høyresiden og kom skrått på mål. Et hardt skudd gikk via et Gimse-bein og i mål til 3-0.

Tiller gikk rett i angrep og traff stolpen etter sidebytte, men det var gjestene i helrødt som reduserte til 1-3 på et frispark. Men Tiller svarte ti minutter senere. Kulvik fant Teigen i feltet, men styringen fra kloss hold ble først avverget av keeper. Returen havnet rett til en årvåken Ine Smemo, som på hel volley hamret inn 4-1.

Gimse reduserte på nytt på straffespark etter 63 minutter, men under 60 sekunder senere økte de blåkledde ledelsen nok en gang. Et herlig angrep og kombinasjonsspill av blant annet Teigen og Arnegård Kulvik førte til at sistnevnte fintet bort både keeper og midtstopper før hun på befriende vis sendte ballen knallhardt i nettmaskene til 5-2.