Kategori

Fossli mister sesongen

Postet av Marius L. Larsen den 23. Jun 2021

Herrer A-lagsspiller Andreas Solstrand Fossli mister 2021-sesongen etter en operasjon i kneet.

Andreas er ved godt mot og er klar for å støtte de blå fra sidelinja i høstens intense sesong.


23-åringen kom til Tiller foran det som skulle være en spennende 2020-sesong, og har dermed ennå ikke vært på banen for klubben i en obligatorisk kamp. I fjor opererte han leggen etter et beinbrudd, men var i vinter tilbake for full trening før uhellet var ute i påskeferien.

I skibakken pådro midtbanespilleren seg en kneskade som skulle vise seg å være av den alvorlige sorten. Fossli ble i forrige uke operert av tidligere Rosenborg-lege Agnar Tegnander på Aleris Rosenborgklinikken for en fremre korsbåndsskade. Det er forventet at han mister 12 måneder med fotball.

Hovedtrener Simon Hustad Evjen er naturligvis skuffet over å ikke ha nøkkelspilleren tilgjengelig på lang tid.

- Andreas er en av våre beste spillere, og det er klart det er et stort tap for oss. Men er det en jeg vet kommer til å gjøre den knallharde jobben som kreves for å komme tilbake på et samme og kanskje enda bedre nivå, så er det han. Få matcher den mentale styrken hans, skryter hovedtreneren, som tror det er en revansjesugen spiller vi får se neste sesong.

- Fossli har grunnet skadeproblemer ennå ikke fått vist i nærheten av det som bor i han som fotballspiller, men han har fortsatt de beste årene foran seg. Med en god opptreningsperiode er jeg helt sikker på at vi har en av 3. divisjons beste spillere neste sesong, avslutter Evjen, som også hinter om at klubben jakter på erstattere:

- Uavhengig av denne skaden, har vi vært på jakt etter nye spillere, og vi er i dialog med et par som potensielt kan gå inn og heve en allerede sterk spillergruppe.


Blåtrøyene har mistet Oskar Stølan til Nardo og Kjartan Ulstad til Levanger så langt dette året. Vi takker begge for lang og tro tjeneste i helblått og ønsker dem lykke til i sine nye klubber. Vi vil komme med mer informasjon om spillerstall og spillerlogistikk de nærmeste ukene.


Tiller Idrettslag Fotball ønsker Andreas Fossli god bedring og ser frem til å ha han tilbake på banen neste sesong.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.