Slitsom, men befriende seier

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jun 2021

(J17 Tiller 2 - 1 Strindheim) TOBB ARENA SØR: J17 snudde kampen i andre omgang, men de måtte betale for det i antall løpte meter.

Tiller sprakk smultringen etter 31 minutter ved Isabel Teigen.

* 0-1 etter et innkast
* Teigen utlignet fra en corner
* Olufsen sendte Tiller i føringen
* La ned flere mil for å holde på ledelsen

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en jevn start på oppgjøret mot Strindheim. Begge lag sto høyt og prøvde å stresse den andre.

Gjestene traff tverrliggeren etter ti minutter mens Thea Arnegård Kulvik skjøt like utenfor lengste stolpe få minutter senere.

Men det var gultrøyene fra Leangen som tok ledelsen i det 16. spilleminutt. Tiller sov på et innkast høyt i banen, tapte tre dueller og måtte bare se et skudd fra 14 meter seile i nettaket til 0-1.

Dog ble dette en vekker for Tiller. I minuttene som fulgte skjøt Kulvik i nettveggen etter å ha rundet keeper og deretter havnet på skrå vinkel, og rett etterpå skjøt Rikke Olufsen midt på keeper fra kloss hold.

I det 31. spilleminutt ble det endelig helblå jubel. Et godt slått hjørnespark fra Ingeborg Nyberg Hansen endte som en nedfallsfrukt der Isabel Teigen var hissigst på ballen og lobbet elegant inn 1-1 fra seks meter.

Olufsen vant veien til mål

Det var Tiller som var nærmest rett etter sidebytte. Olufsen prøvde venstreslegga fra 15 meter, men en god hånd fra Strindheims målvakt hindret at Tiller tok ledelsen.

Dog ble det motsatt i det 64. spilleminutt. Nyberg Hansens gode frispark dalte ned på sju meter, der Olufsen sto klar mot absolutt ingen Strindheim-spillere. Hun hamret ballen i mål til 2-1, og nå skulle det løpes meter.

Tiller forsvarte seg heroisk uten ball, og de nektet Strindheim å skape de helt store sjansene. Etter å ha løpt til sammen flere mil, kunne de blå endelig slippe jubelen løs over å ha vunnet 2-1.

Neste seriekamp håper de blir gjennomført. Det er en utsatt kamp mot Malvik som må spilles før 1. juli.

I mellomtiden spiller de treningskamp mot Gimse førstkommende torsdag kl.20.45 på TOBB Arena Sør.

Tiller IL 2 - 1 Strindheim IL