Knepent tap til slutt

Postet av Marius L. Larsen den 15. Jun 2021

(J19 Rosenborg 2 - 1 Tiller) KOTENG ARENA: J19 tapte så vidt for første gang på fire kamper mot Trøndelags beste klubb mandag kveld.

Thale Hinsverk og resten av J19 leverte en solid andre omgang på Lade.

* Havnet under etter få minutter
* Svak første omgang
* Dominerende etter pause
* Flott redusering av Hovdahl
* Hadde fortjent ett poeng

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en verst tenkelig åpning på oppgjøret på Lade. Idet kveldssola lå lavt på himmelen og et godt kjent vindkast skjøt fart over hele sletta, tok hjemmelaget ledelsen fra kloss hold.

Tiller sov litt i timen, for det tok litt tid før de klarte å ta tak i kampen. Hvittrøyene var det førende laget den første halvtimen før de blå tok over. Dog klarte ikke gjestene fra sørsida å skape det helt store før pause.

Også den andre omgangen startet like dårlig som den første. Et hardt frispark fra langt hold gikk rett i mål, og da ble en tøff oppgave litt vanskeligere.

Solid andre omgang

Men Tiller er ikke kjent for å gi opp. Blåtrøyene rullet opp gode angrepsmuligheter og var etter hvert det dominante laget på banen.

Hedda Stuedahl-Karlsen holdt på redusere fra skrått hold, men returen fra keeper ble også fanget opp av vertenes bakerste spiller.

I det 76. spilleminutt ble det endelig jubel for Tiller. Et perfekt innlegg fra Synne Bye-Andersen ble lekkert satt i mål på halv volley av Hege Snåsøy Hovdahl, og da var Tiller for alvor med igjen.

Spesielt hadde Bye-Andersen fått en ekstra gnist, og hun var farlig hver gang hun hadde ballen. Kort tid etter scoringen var Thale Hinsverk nære ved å utligne fra ti meter.

Stuedahl-Karlsen skjøt deretter like over fra rett utenfor 16-meteren, og selv om det ble cornerbonanza på overtid, klarte ikke Tiller å omsette de store sjansene i en fortjent utligning.

Dermed endte det med et svært knepent 2-1-tap mot fjorårets sølvvinner i J19-KM.

Neste kamp er mot Ranheim søndag 20. juni kl.16.00 på TOBB Arena Sør.

Rosenborg BK 2 - 1 Tiller IL