Kontrabeskjed: Kamper tillatt fra tirsdag

Postet av Marius L. Larsen den 31. Mai 2021

En surrealistisk mandag blir endret nok en gang. Nå er det lov med kamper i Trondheim allikevel.

Vi får se flere slike jubelscener resten av vårsesongen allikevel. Fornuften har seiret - endelig!


Tiller Idrettslag Fotball har gjennom hele mandagen følt på vreden av å ikke kunne få lov til å konkurrere på banen når folk har oppført seg som i en annen verden i parker, på barene og i private hager de siste ukene.

Rett før natt til tirsdag kom NFF Trøndelag med siste - og svært gledelig - kontrabeskjed:

- Etter en oppklaringsrunde inn mot både administrativt og politisk nivå i Trondheim kommune er det nå med glede vi kan formidle at det allikevel er lov å spille enkeltstående kamper for barn og unge i Trondheim. Vi beklager at dagen har vært preget av endringsmeldinger, men dette har ligget noe utenfor vår kontroll som fotballkrets. Vi håper og tror at det positive i dette budskapet døyver en eventuell frustrasjon over endringene, skriver daglig leder Jan-Roar Saltvik via NFF Trøndelag på Facebook.

Les hele innlegget her.


Det betyr at kamper i vårserien som var oppsatt fra tirsdag 1. juni går som normalt dersom lagene ikke har blitt enige om ny kampdato.


Vi ber om forståelse for at alt ikke er klart med en gang mens du leser dette. Baneoppsettsansvarlig Anette jobber med å få limt inn de opprinnelige kampene tilbake i en allerede sprengfull kalender på TOBB Arena Sør.

I løpet av kort tid skal det meste være på plass.


Forza Tiller!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline