Postet av Marius L. Larsen den 28. Mai 2021

OPPSUMMERING: Fire Tiller-lag var i aksjon torsdag kveld, og det ble stor jubel og tre storseiere.

Denne G16-gjengen leverte storspill på Leangen.

De blåkledde fra Tillerbyen skulle få oppleve en solid dag på jobben denne torsdagen. Det var fire oppgjør på fire forskjellige baner - i fire forskjellige aldersklasser - der Tiller startet på eget fort, TOBB Arena Sør.

Der var J14 i aksjon i sin seriestart mot Ranheim. I et lignende oppgjør i Adidas Cup for en uke siden ble det 1-1 og jevnspilt, men denne torsdagen handlet det aller meste om Tiller.

Selv om gjestene fra fjæra tok tidlig ledelsen, hadde Tiller bestemt seg. Etter å ha hatt flere gode kveldsøkter på banen i det siste, var det rett og slett en førsteomgang det luktet svidd av. Skuddrøyken sto høyt på TOBB Arena Sør umiddelbart etter Ranheims åpningsmål, da Michelle Kveberg Alstad fikset 1-1 kort tid etterpå.

For det kom mer fra denne Kveberg Alstad - hun tar aldri kveld på en særdeles flott, varm nesten-sommerdag. Det gikk ikke mange minutter før kampen var snudd etter hennes solide straffescoring, og hun fortsatte kanonilden med både sitt tredje og fjerde mål for dagen.

Men da ville en annen giftig måljeger overta stafettpinnen. Ida Sofie Bye-Andersen la på til 5-1 etter en halvtime, før nevnte Michelle økte til 6-1 like før pause - hennes femte (!) nettsus.

En punkterende førsteomgang la grunnlaget for en knallsterk 6-1-seier over en god motstander.

Se kampfakta her

Vakre scoringer i ny 6-1-seier

Et annet Tiller-lag som også møtte Ranheim denne kvelden, var J19. De tok dermed turen ned til Ranheimsfjæra. Ikke for å plukke steiner, tang og tare, men tre poeng.

Etter noen jevne åpningsminutter sto det 0-1 i målprotokollen. Synne Bye-Andersens treffsikre innlegg ble styrt i mål av Thale Hinsverk fra kloss hold, men så kom Ranheim litt mer inn i oppgjøret.

Deres største sjanse var på en kontring, men solid forsvarsspill av Vilde Lund og keeperspill av Kaisa Øien Aune hindret utligning.

Rett før pause var Bye-Andersen nok en gang en stødig servitør med mange tallerkener i balanse. Et perfekt innlegg havnet til Hedda Stuedahl-Karlsen på 14 meter, som banket til på hel volley før ballen klistret seg i lengste hjørne til 2-0.

Andre omgang ble aldri spennende, men det var mye å juble for. Tidlig etter sidebytte ble kampen punktert med Tillers 3- og 4-0-scoring. Først mottok Hinsverk en god pasning fra Pia Skråmo Lien før førstnevnte dro gjennom alt og alle og satte inn gjestenes tredje scoring.

Tre minutter senere ville ikke Maria Alvestad Høvik være noe dårligere. Hun fyrte løs fra svært skrått hold via nærmeste stolpe (og tverrligger?) og i mål på knallhardt vis.

Hege Snåsøy Hovdahls offensive press gjorde at hun snappet ballen fra keeper og fikset 5-0 før Hinsverk økte til 6-0 fra kloss hold etter en glimrende piruett av Louisa Stuedahl.

Ranheim reduserte på straffespark helt på tampen.

Holmberg = Målberg

Samme kveld tok også J15-2 turen til Romolslia for et "hjemmeoppgjør". I 7er-kampen mot banens lokale lag slet Tiller med å finne nettmaskene og måtte til slutt se seg slått 6-1.

På Leangen gjestet G16-2 Strindheim, men her var det ikke mye tvil om hvor seieren skulle havne. Gutta fra sørsida vant til slutt hele 14-1.

Sebastian Lien Bjørgmo satte inn 1-0 før minuttet var spilt. To mål fra Triumf Ademi og ett hver fra Sondre Schønning Bakken og Fredrik Sørensen Mork sørget for en solid 5-0-ledelse.

Deretter var det tre mål som i skrivende stund ikke har registrert målscorer før Knut Roar Rørstad Røyseth økte til 9-0.

Strindheim reduserte ved én anledning, men Jørgen Urfjell Rørvik og fire nettkjenninger fra Dennis Skaldehaug Holmberg fastsatte sluttresultatet til 14-1.