Åpnet med knallsterk seier

Postet av Marius L. Larsen den 8. Mai 2021

(J17 Tiller 4 - 0 Strindheim) EXTRA ARENA 2: J17 åpnet 2021-sesongen med en stor seier i første tellende kamp.

Denne gjengen sørget for en perfekt start på Adidas Cup. Neste kamp er mot Ranheim søndag 16. mai.

Kort sammendrag

* Aunehaugen-mål etter tre minutter
* Trippel fra Arnegård Kulvik
* Latifi med monsterredning
* Sterk start - to kamper igjen

De blåkledde fra Tillerbyen ble i likhet med sin motstander overrasket over at kampen ble flyttet fra Ranheims flotte hovedarena til den nokså nedslitte treningsbanen bak tribunebygget rett før kampstart, men som vi alle vet, så går toppidretten foran breddeidretten fremdeles.

Dessverre, Erna Solberg.

Fint akseptert og godkjent, så startet uansett Tiller første gruppespillkamp i Adidas Cup med et smell. Allerede før tre minutter var spilt raget Synne Aunehaugen høyest i feltet på Ingeborg Nyberg Hansens hjørnespark, og selv med et par spretter i etterkant, havnet ballen i nettmaskene i lengste hjørne til 1-0.

Strindheim, som til denne kampen kom med en ny formasjon, hadde problemer med Tillers angrepsrekke. I det 14. spilleminutt doblet blåtrøyene ledelsen på lekkert vis. Et lekkert angrep endte med at Aunehaugen spilte fri Thea Arnegård Kulvik alene med keeper, men jobben var slettes ikke fullført. En småfrekk og elegant styring endte i lengste hjørne til 2-0.

Og nå var det bare Tiller det handlet om. Nyberg Hansen tvang fram en redning fra Strindheims målvakt på et godt skudd fra 16 meter, og rett etterpå hamret Kulvik ballen over mål fra kloss hold.

Men etter 26 minutter ble det nok en gang fortjent jubel. Tiller sto høyt og presset sine motstandere tilbake da Isabel Teigen snappet ballen og lobbet Kulvik alene gjennom. Denne gangen hamret hun ballen kontant i hjørnet til 3-0.

En sortkledd vegg og en helblå målgarantist

I andre omgang var det faktisk Strindheim som var det mest aggressive laget. Tiller hang ikke helt med i åpningsminuttene etter sidebytte, og gultrøyene fikk til et par bra sjanser.

Tiller-keeper Ayla Latifi måtte i aksjon etter 59 minutter. Plutselig var Strindheims lynraske angriper alene gjennom, men der sto den sortkledde veggen og reddet mesterlig på kanten av 16-meteren.

Rett etterpå skjøt Strindheim i stolpen, men det var ikke akkurat lett å score på en nyetablert forsvarsrekke med Ella, Emma, Arlinda og Michelle.

Få minutter senere våknet de blå til gangs. Et perfekt utført frispark fra Nyberg Hansen smalt i stolpen, men på returen var - ja, du gjettet kanskje riktig - Kulvik frempå og punkterte kampen med sin 4-0-scoring.

Tiller, som avsluttet kampen med tre spillere født i 2007 på banen, hadde god kontroll i sluttminuttene. De nektet Strindheim å skape de helt store sjansene, og dermed kunne de blåkledde juble over en sterk trepoenger i første tellende kamp.

Neste oppgjør for dette laget er søndag 16. mai kl.14.00. Da gjester de Ranheim, som leder Adidas Cup-gruppa etter en storseier over Charlottenlund.

Vi håper at denne kampen ikke flyttes fra hovedbanen.

Tiller IL 4 - 0 Strindheim IL
1-0 Synne Aunehaugen 3'
2-0 Thea Arnegård Kulvik 14'
3-0 Thea Arnegård Kulvik 26'
4-0 Thea Arnegård Kulvik 65'