G16: Klæbu 2 1 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 20. Aug 2014

SØRBORGEN KUNSTGRESS (KLÆBU): G16-laget startet høstsesongen med tre velfortjente poeng tirsdag kveld.

Den nye G16-spilleren Markus Hilsen scoret i sin første kamp i helblått. Foto: Marius L. Larsen.

Kevin Karlsen og Even Bergheims lovende mannskap tok kommandoen fra start, men det tok 25 minutter før kampens første scoring kom, da den nye Tiller-spilleren Markus Hilsen satte ballen i lengste hjørne fra 14 meter til 0-1.

Tiller presset på i minuttene før pause, og kaptein Kristian Moas langskudd endret retning før ballen fintet bort keeperen og havnet i mål til 0-2 tre minutter før hvilen.

I andre omgang hadde hjemmelaget lite å true gjestene fra Tillerbyen med, og etter 60 minutter punkterte Daniel Fagerheim Svendsen kampen med sin hælspark-lignende 0-3-scoring på et hjørnespark.

Klæbu 2 reduserte ti minutter før full tid, men kom aldri nærmere, og Tiller har dermed fått en perfekt start på det som kan blir en spennende høstsesong.

G16: Klæbu IL 2 1 (0) - (2) 3 Tiller IL
0-1 Markus Hilsen 25'
0-2 Kristian Moa 37'
0-3 Daniel Fagerheim Svendsen 60'