Avtale med Hummel og InterSport

Postet av Marius L. Larsen den 22. Apr 2021

Tiller Idrettslag Fotballs utstyrsleverandør de neste fem årene er klar.

Glade gutter i koronaposering. Fra venstre: Tor Ove Kvingedal (materialforvalter), Torkel Wahl-Olsen (styreleder), Morten Modalsli Torset (herrespiller), Andreas Husby (klubbkontakt InterSport), Marius Sagen (AssistCo).


Tiller Idrettslag Fotball er svært fornøyd med å meddele at klubben har inngått en avtale med AssistCo og InterSport Tiller Torget med virkning fra i dag og til 31. desember 2025.

Avtalen innebærer at AssistCo leverer klær fra klesmerket Hummel og sin egen merkevare på medisinsk utstyr og annen materiell som vester, kjegler og mer. InterSport Tiller Torget blir fremdeles butikken som distribuerer dette både fysisk bak disken og gjennom deres egen app.

Nå kan du som Tiller-medlem nemlig bestille på mobilen ferdigtrykte Tiller-klær for levering i postkassa eller på ditt nærmeste poststed i løpet av 2-5 virkedager.

Appen finner du i App Store og Google Play.

Medlemmer oppfordres til å vise medlemskoden i appen ved alle kjøp i butikk da de selv vil få følgende rabatter på sine kjøp:
- Klubbsortiment i app: 25 %
- Klubbsortiment i butikk: 20 %
- Øvrig sortiment: 15 %
- Skipakker og sykler: 5 %

Rabattene gjelder ikke på tilbuds-/salgsvarer, pakkeløsninger og markedstilpassede priser, trenings- og pulsklokker, våpen og gavekort.

Tiller Fotball får cashback på alle kjøp utført av medlemmene i butikken slik at medlem og klubb vil oppnå fordeler.


Egen representant i Trondheim

- Dette blir et stort løft for oss, sier materialforvalter Tor Ove Kvingedal etter utført signering.

Kvingedal har vært frontperson for arbeidsgruppen som har jobbet med å finne en god avtale for alle medlemmer i Tiller Fotball, og nå er det både glede og lettelse etter at den forrige avtalen måtte skrotes på nyåret.

- Nå skal vi investere i et firesifret antall nye spillerdrakter til store og små samt treningstøy til våre fantastiske trenere. Det er ei stor bestilling, men dette kan gå fortere enn man tror.

- Vi gleder oss stort til samarbeidet med AssistCo som har en egen salgsrepresentant i Trondheim, og vi er glad for å fortsette avtalen med vår lokale sportsbutikk InterSport som holder til på Tiller Torget, sier Kvingedal.


Bygger gode relasjoner

Representanten i Trondheim var på TOBB Arena Sør under forrige lørdags flotte straffesparkkonkurranse. På vegne av AssistCo er han veldig fornøyd med en avtale med en av byens største fotballklubber.

- Vi er både glad og stolt over å ha sikret partnerskap med Tiller Idrettslag Fotball for de neste fem årene. Det har vært en ryddig prosess, og vi føler oss sikre på at vi sammen med InterSport Tiller Torget skal bidra til å serve klubben på best mulig måte i årene som kommer, sier Marius Sagen.

- Vi ser fram til å se våre ikoniske vinkler pryde den kjente helblå drakta, men mest av alt ønsker vi å bygge et godt partnerskap og gode relasjoner til klubben og deres mange lojale medlemmer.

- Vi gleder oss rett og slett til å bli best sammen.


Varer markert med gul bakgrunn er ikke tilgjengelig i appen.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Kategori

Levert av IdrettenOnline