Kategori

Strålende konkurransedag

Postet av Marius L. Larsen den 17. Apr 2021

Årets straffesparkkonkurranse er solid gjennomført i klubbregi, der G14 og herrer gikk helt til topps på en fantastisk vårdag på TOBB Arena Sør.

G14 var det beste Tiller-laget på straffespark i 2021.


En perfekt lørdag skulle bli tilnærmet magisk da Tiller-mesterskapet i straffespark skulle gå av stabelen under koronavennlige regler. Dagen før hadde myndighetene åpnet opp for utendørsarrangement på 200 personer og samtidig var værguden Spring Sunshine med oss.

Bortimot 15 grader og en Tiller-klar blåfarge på himmelen, nesten 300 spillere og trenere og omtrent 100 tilskuere - fordelt på to arrangementer.


G14 seiret over jentene

Vi var klare for 2021-utgaven fra straffemerket etter fjorårets storsuksess.

I klassen 12-14 år var det utrolig mange gode skyttere, og det skulle bli dramatikk i semifinalen. J14 slo ut et G14-lag og avanserte til en storslått finale mot nok et knallsterkt G14-lag. Der var gutta hakket hvassere og kunne til slutt juble over den største pokalen mens J14 vant en herlig sølvplass.

I bronsefinalen var G14 ett nummer sterkere enn G13, som dermed tok fjerdeplassen.


De gamle er eldst - og best


En drøy halvtime etter at festen var slutt hos de yngste, ankom de eldste for sitt arrangement. Her var det lag fra J15 og helt opp til senior, og dramatikken var til å føle på hele konkurransen.

I sluttspillet var det allerede flere sterke lag som måtte pakke sekken. Storfavorittene herrer-1, herrer-3 og begge kvinnelagene nådde ikke til semifinale. J17 var jentelagenes håp, men det sa stopp mot to gode G16-lag i kvartfinalen.

G16 skulle etter hvert gjøre opp for seg i bronsefinalen før finalen sto mellom herrer-2 og U21. Der trakk herrer-2 det lengste strået og kapret gullet.

Det hører med til historien at herrer-2 så vidt avanserte til sluttspillet etter å ha karret seg videre på innbyrdes oppgjør.


Tiller Idrettslag Fotball takker alle spillere, trenere, frivillige og samarbeidspartnere for en fantastisk dag på TOBB Arena Sør.

Vi håper alle hadde det like strålende som oss.


Forza Tiller!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.