Jubeldag med storspill

Postet av Marius L. Larsen den 21. Mar 2021

(J13 Flatås 2 - 6 Tiller) FLATÅSHALLEN: Tiller viste offensive takter i en treningskamp søndag ettermiddag.

J13 hadde varme omgivelser da det snødde som verst ute.

Kort sammendrag

* Tiller rett i angrep fra start
* Helgheim Bang scoret først på langskudd
* Mange offside = offensivt Tiller-lag
* Arnegård Kulvik avsluttet med dobbel nettsus

Kamprapport

De blåkledde fra Tillerbyen gjestet Flatås sin flotte storstue i Flatåshallen denne søndagen. I kunstgresshallen spilte våre jenter en ny 9er-kamp i sin forberedelse til det som kan bli en intensiv og svært morsom vårsesong.

Tiller gikk rett i angrep tvert fløyta hørtes i hallen, og et fantastisk langskudd fra Frida Helgheim Bang sørget for tidlig jubel og 1-0-ledelse.

Og blåtrøyene benektet seg ikke når muligheten bød seg. Gjestene fra den andre siden av E6 spilte forrykende angrepsfotball, og scoringer fra Rama Abou-Salem og Nora Wilmann sørget for en hyggelig 3-1-ledelse til pause.

I andre omgang fortsatte Tiller et høyt angrepstempo, og med tanke på hvor mange offside det var i denne kampen, velger vi å bekrefte at de blåkledde alltid var på offensiven.

Vilja Nordskag scoret Tillers fjerde for dagen før det var et kjent etternavn som kom i fokus. Arnegård Kulvik, denne gang ved fornavn Mia, scoret to ganger som sørget for at Tiller vant 6-2 på imponerende vis.

Nå venter nok en god treningsuke for laget før påskeferien inntreffer, og man skulle tro at de får en hyggelig start på en ny uke.