Klæbu 3 - 2 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 13. Aug 2014

SØRBORGEN KUNSTGRESS (KLÆBU): De blåkleddes andrelag startet på verst tenkelig vis, og ble hardt straffet til tross for en god andre omgang.

Det ville seg ikke for Eirik Johansen (nr 17) og Martin Vårhus Thrana i kveld. Foto: Marius L. Larsen.

Etter 15 minutter var det ikke ufortjent at Klæbu tok ledelsen, men måten det skjedde på var ikke helt i ren Tiller-stil. En skummel tversoverpasning i bakre rekker førte til brudd langt inne på egen banehalvdel og til slutt et skudd forbi keeper Fredrik Røstvold til 1-0.

Tre minutter senere kom imidlertid utligningen, da Eirik Johansens skuddforsøk ble blokkert, havnet rett i føttene til Martin Vårhus Thrana, som styrte inn 1-1 fra 12 meter.

Etter 27 minutter tok hjemmelaget ledelsen igjen, etter en ballmiss på midten førte til at en Klæbu-spiller gikk rett gjennom alt og alle før han satte ballen hardt til side for Røstvold til 2-1.

Tente håpet for sent

Andre omgang fikk en lei start, da hjemmelaget økte ledelsen til 3-1 på et hardt frispark fra 25 meter.

Men derfra og ut var Tiller 2 det førende laget. Blåtrøyene, som etter hvert ble yngre og yngre i snittalder, skapte flere store målsjanser.

Den største fikk Oddvar Ystgaard, som fra sju meter og upresset hold overraskende nok hamret ballen over mål.

Daniel Halgunset satte inn 3-2 og nytt håp på en corner fra Thrana to minutter før full tid, men gjestene klarte ikke å få med seg poeng.

PS! Grunnet ingen lys i mastene på Sørborgen kunstgress denne tirsdagskvelden, startet kampen ti minutter før oppsatt tid og omgangene varte i 40 minutter, etter enighet mellom lagene.

PPS! 16-åringene Elias og Christian Ovesen fikk sin seniordebut, og var bemerkelsesverdige etter de entret banen i andre omgang.