Kategori

Siste nytt mandag

Postet av Marius L. Larsen den 16. Nov 2020

Vi bringer deg siste nytt av det som skjer.

Elijah Kayondo i aksjon mot Stjørdals-Blink i G16-serien. Om det blir noe av G19-kampen mot samme klubb, er mer usikkert pt.


Trening

Fortsatt trener mange lag både utendørs og innendørs uten ekstra restriksjoner. Ønsker ditt lag (flere) treninger, kan de ta kontakt med Anette på e-post adm.tillerfotball@gmail.com.


KVT-hallen

Det har kommet skjerpede regler i KVT-hallen etter den siste tids smitteøkning i samfunnet. Fra nå av har ingen foreldre adgang uansett alderskull - de må vente utenfor. For de aller yngste må også en treningsvert være til stede.

Sjekk oppdaterte regler i KVT-hallen her


Utsatt G19-kamp

Den utsatte G19-1-kampen mot Stjørdals-Blink er fortsatt uvisst om den vil bli spilt - mest sannsynlig ikke. Stjørdals-Blink er ferdig med sin karantene i dag, mandag, men siden kampen er av den ubetydelige sorten, kan det være at man setter en strek allerede nå.

Vi kommer tilbake når vi har mottatt ytterligere informasjon.


Utsatte U20-serier

Egentlig skulle J20 og G20 ha vært i gang med sine respektive futsalserier fra og med neste helg, men NFF Trøndelag har varslet at begge seriene er utsatt til tidligst nyåret etter den seneste smittesituasjonen. Etter planen skulle U20-serier ha blitt gjennomført før jul før seniorseriene overtok på nyåret, men dette vil nå bli annerledes.


Tiller Futsal Cup

Fortsatt planlegges Tiller Futsal Cup 2021 som gjennomførbar, men klubben følger med hva som skjer i Trondheim og omegn. Vi håper turneringen går som planlagt.

Se her for informasjon og påmelding


Bursdag neste uke

Onsdag 25. november feirer Tiller Media sin selverklærte 10-årsdag på fullstendig frivillig basis etter at første innlegg ble publisert på denne datoen i 2010. I den anledning vil mediaavdelingen avsløre hvilke hemmeligheter som ligger bak, hva som har vært det mest spesielle og hva fremtiden bringer.

Vi håper dere følger nøye med.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline